FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Daminuță, dezvăluire incredibilă: „Am cheltuit 1 milion de euro cu fanii, că nu aveam prieteni! Eram prost și înconjurat de oameni incompetenți”

Cristi Daminuță (31 de ani) a vorbit despre problemele pe care tinerii jucători le pot avea în carieră.
Cristi Daminuță (31 de ani) a vorbit despre problemele pe care tinerii jucători le pot avea în carieră.

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 10:43 / Actualizat joi, 06 mai 2021 14:59

Prezent la GSP LIVE, Cristi Daminuță (31 de ani) a vorbit despre problemele pe care tinerii jucători le pot avea în carieră.

Ajuns la 31 de ani, fostul mijlocaș de la echipe precum Inter, AC Milan, Viitorul sau Dinamo a vorbit despre problemele care-i pândesc pe tinerii fotbaliști români și despre cum poate fi influențată cariera unui fotbalist din cauza anturajului.

Daminuță a recunoscut greșelile făcute în timpul carierei și a dezvălui că a pierdut 1 milion de euro din cauza persoanelor din jurul său.

VIDEO Cristian Daminuță: „Nu aveam prieteni, doar fani”

„Un alt aspect în viața unui tânăr fotbalist este cercul de prieteni pe care și-l alege. Cu mare regret spun că nu aveam prieteni, ci aveam fani. Ăia nu erau prieteni, erau fani. Erau zeci de mii. În fiecare zi mă vedeam cu minimum 10-15 persoane. Când apăream eu și făceam o plată și ziceam că plătesc eu, ăia nu erau prietenii mei. Erau fanii mei. Asta te costă în carieră.

Când am ajuns să fiu într-o pasă proastă, mi-am dat seama că nu mă ajută nimeni din sutele persoane cu care mă vedeam. Nimeni! Au fost maximum trei persoane care m-au ajutat. Le spun tinerilor să aibă grijă cu cine își petrec timpul liber. Când ești sus, toată lumea e cu tine. Când ești în prăpastie, nu te mai bagă nimeni în seama.

Sincer, dacă stau să calculez, după toate sumele vehiculate în contracte, cred că am cheltuit minimum 1 milion de euro. Da...  Erau momente în care veneau 45.000 de euro, o dată la trei luni. Din banii ăștia îmi ajutam familia, iar cu restul, fiind mic, prost și înconjurat de oameni incompetenți care nu vedeau în mine decât o sursă de venit... Nu am avut pe nimeni care să îmi spună «Băi, vezi că e 10 noaptea, du-te și culcă-te!» sau «Hai să ne facem abonament la sală și să ne luăm un antrenor personal»”, a spus Daminuță, care a jucat în acest sezon la ACS Poli Timișoara.

„Românii sunt înapoiați în gândire! Mi se pare o prostie” » Cristian Daminuță a răbufnit, după o carieră ratată: „Voi știți cât bea Maicon?”
GSP LIVE
„Românii sunt înapoiați în gândire! Mi se pare o prostie” » Cristian Daminuță a răbufnit, după o carieră ratată: „Voi știți cât bea Maicon?”

Daminuță, carieră ratată după transferuri la Inter și Milan 

Cristian Daminuță a debutat în Liga 1, la numai 16 ani, în tricoul lui Poli Timișoara, într-un 0-0 cu Dinamo. Peste doi ani se transfera la Inter, unde a rezistat numai două sezoane, timp în care a fost împrumutat la Modena și Dinamo. 

A urmat mutarea la Milan, unde a fost însă împrumutat în toți cei 5 ani de contract la echipe ca L'Aquila, FC Tiraspol, ACS Poli, Flacăra Făget și Viitorul. 

Cele două sezoane la echipa lui Hagi au reprezentat perioada cea mai bună a fundașului, acesta bifând 47 de meciuri în campionat. După încheierea contractului cu Milan, Daminuță a schimbat în continuare echipe la foc automat, trecând pe la Zakho, Baia Mare, Ramat HaSharon, Olimpia Satu Mare, Abano, Millenium Giarmata, Virtus Cupello și ACS Poli.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV „Românii sunt înapoiați în gândire! Mi se pare o prostie” » Cristian Daminuță a răbufnit, după o carieră ratată: „Voi știți cât bea Maicon?”

Dinamo, primă importantă pentru victoria de la Iași! Câți bani primesc jucătorii din partea fanilor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
2980001048705863
Nick Mester  •  06 Mai 2021, 19:32

Multe pagube au produs “prietenii” de-a lungul istoriei omenirii. — Niciodată nu este prea târziu pentru orice om să facă o decizie care să îi schimbe restul vieții. Poate nu o să mai fie milionar, dar o să fie mulțumit cu ce are.

pacient
pacient  •  06 Mai 2021, 14:24

Adevarul este ca el se intalnea cu cei 10-15 oameni pe zi din obligatie, nu pentru ca ii placea sa fie in centrul atentiei aruncand cu banii in stanga si in dreapta ca sa para mai mult decat era, un impostor. Tot dupa logica lui mai stramba ca Rednic, niciun jucator nu poate fi profesionist decat daca il sfatuieste careva sa nu isi rupa capul prin cluburi. Ai nevoie de cateva facultati ca sa intelegi asta. Nimeni nu e de vina pentru ce a patit el. Doar EL e de vina pentru rusinea de fotbalist si de om care a devenit.

dora
dora  •  06 Mai 2021, 14:14

Ăsta cam a păcălit fotbalul peste tot unde a jucat !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează