FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - CFR CLUJ 0-0

Dan Alexa a încurcat campioana CFR Cluj și face o afirmație-ȘOC despre demiterea lui Iordănescu Jr.: "La Edi nu a fost problema rezultatelor"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 20:26

Dunărea Călărași a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-0, iar Dan Alexa declară că echipa a depășit toate așteptările în acest debut de sezon. Antrenorul călăreșenilor vorbește și despre demiterea lui Edi Iordănescu de pe banca "feroviarilor".

"Este un început peste așteptărilie noastre. A fost un meci greu contra campioanei, care a venit și foarte montată după eveninemntele din ultima vreme. Am căzut fizic pe final, au avut niște ocazii mari, pe care l-a scos Straton. Îmi felicit jucătorii. Ne-am bătut pentru fiecare minge, am avut agresivitate.

Victoria cu Viitorul a contat foarte mult pentru moralul nostru. CFR, spre deosebire de ei, au jucători cu experință, care pot câștiga meciul din nimic. Deac și Omrani au avut două incursiuni bune.

Conceicao a riscat, a băgat doi atacanți. A schimbat sistemul față de ce jucau Dan Petrescu și Edi. Au un lot fantastic. Noi avem un buget destul de mic pentru salarii. Până în iarnă lotul este fixat. Îmi doresc să păstrăm lucrurile bune din primele etape", a declarat Alexa pentru Look TV.

"Publicul de astăzi a fost fantastic. A umplut stadionul. A fost primul meci din istorie acasă în Liga 1 și sper că i-am făcut mândri!" Dan Alexa

...despre demiterea lui Edi Iordănescu: "La Edi nu a fost problema rezultatelor. Au fost lucruri mai vechi. Este imposibil să dai un antrenor afară după prima etapă. Mi s-a întâmplat și mie la Chiajna. Mie mi s-a făcut un bine. Dacă nu plecam atunci nu aș fi trăit ce trăiesc acum la Călărași. Am intrat în istoria unui oraș", a precizat Alexa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
255601551624794
Mircea Raicu  •  29 Iulie 2018, 14:16

sexiliane, până una alta văd că operezi tu limba română .O amputezi !

sexilian
sexilian  •  28 Iulie 2018, 21:59
Postat de titiduru22 pe 28 Iulie 2018, 21:26

Da’ ce Alexa are vreo legatura cu antrenoratul ?

ALEXA v-a opera in metoda ciomului,nu enervati CHIRURGUL.........

merace
merace  •  28 Iulie 2018, 21:54
Postat de balauru48 pe 28 Iulie 2018, 21:06

Stilul de joc imprimat de Alexa echipei Dunarea Calarasi nu are nicio legatura sau asemanare cu fotbalul!

Dunarea Calarasi a luat 4 puncte in primele 2 meciuri de Liga 1, cu echipe care joaca in cupele europene. Poate a fost cu noroc, daca VIItorul si CFR sunt mai concentrate acum pe meciurile europene... sau poate a fost cu merit, fiindca, de cate ori o noua promovata a luat atatea puncte in primele 2 meciuri, de la echipe de asa calibru?! Bravo, Alexa!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează