FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dan Alexa interzis la FCSB, după ce a fost bătut de Anamaria Prodan! Becali: „Nu-l mai cunosc! Ea îi mută capul din loc și el o pupă după?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 22:01

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a comentat incidentul de la Giurgiu, unde Dan Alexa, antrenorul Astrei, a fost bătut de impresarul Anamaria Prodan, după meciul cu FC Botoșani, scor 2-2.

Vezi AICI imaginile incredibile cu lovitura primită de Alexa!

Alexa, 39 de ani, a fost foarte aproape să o preia pe FCSB iarna trecută, dar și în această vară, când „roș-albaștrii” l-au numit până la urmă pe Bogdan Andone în locul lui Mihai Teja. 

Pumnul încasat de la Anamaria i-a compromis însă orice șansă. Cel puțin așa reiese din declarațiile lui Gigi Becali, care a fost bulversat de atitudinea tehnicianului.

”Eu nu l-am mai văzut la interviuri pe Dan Alexa. Vedeam doar cum i se mută capul din loc. Eu nu-l mai cunosc pe Dan Alexa. Cum să cunosc un bărbat pe care îl bate femeia? Ea îi mută capul din loc și ea o mai și pupă după? Respect pentru ea, bravo, să îi bată că așa merită”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

În timpul intervenției la TV, patronul lui FCSB a avut și un derapaj sexist în care a ironizat egalitatea între sexe și a mărturisit ce i-ar fi făcut unei femei dacă era în locul lui Dan Alexa. (Detalii AICI)

„Știe să dea, i-a mutat capul din loc. A făcut antrenamente, nu vezi că îi mută capul? Știe să dea. Bravo ei, tot respectul. Jos pălăria, Ana! Dacă poți să bați un bărbat, iar să nu zică nimic, atunci mai bate doi-trei ca să se învețe minte dacă sunt idioți și proști”
Gigi Becali despre Anamaria Prodan 

Citește și:

Petrescu, reacție FABULOASĂ când a auzit despre incidentul dintre Anamaria și Alexa 

Cu cine a plecat Dan Alexa după ce a fost bătut de Anamaria Prodan » Bruneta l-a așteptat la stadion 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
777ghedeon
777ghedeon  •  15 Iulie 2019, 10:14

Pai asa scrie la Biblie crestinul lu peste prajit. Esti tu Becali crestin cum este papa trimisul lui Dumnezeu pe pamant. Se pare ca Alexa care nu pozeaza in crestin asa cum o faci tu, e mai crestin ca tine. Becali esti praf oierule.

unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  15 Iulie 2019, 09:45
Postat de saliceanu pe 15 Iulie 2019, 07:21

Hai, bre, Becali.....nu'ti recunosti crestinismul? Ala cu intoarce si celalalt obraz! :))))

Corect! Se pare ca preaevlaviosul Gigi inca nu stie cum e sa intorci si celalalt obraz. ;)

vasy86le
vasy86le  •  15 Iulie 2019, 08:38

In lumea asta "corecta" in care traim, femeia poate da in barbat si nu i se intampla nimic, in schimb, daca barbatul da o palma unei fei, gata, e sfarsitul lumii.. vai, cum sa dai intr-o femeie, vai, trebuie omorat si tras in teapa pentru asta :) Nu sunt de acord cu violenta, sa dai intr-o femeie, dar nici nu mi se pare corect ca tu ca barbat sa fii tras la raspundere daca lovesti o femeie si ea nu. Astora de la GSP le cam pare rau ca nu i-a dat si Alexa una peste ochi, aveau ce scrie pt tot anul..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează