FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Dan Alexa s-a răzvrătit după o declarație oferită de Anamaria Prodan: „Sub nicio formă!”

Dan Alexa și Anamaria Prodan +4   FOTO
Dan Alexa și Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2020 14:41 / Actualizat joi, 13 august 2020 21:16

Dan Alexa (40 de ani), antrenor liber de contract după despărțirea de Rapid, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit, printre altele, și despre relația profesională pe care o are cu agentul Anamaria Prodan. 

„Chirurgul” a ținut să se delimiteze de eticheta pusă de Anamaria Prodan, care a declarat recent că „Dan este cel mai apropiat om al nostru, este un produs de-al meu”. 

- Dane, crezi că declarația asta îți face bine, rău sau e neutră? 
- Probabil s-a referit la imagine, niciodată ca antrenor. Vreau să stabilim clar, stabilisem asta și cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate să o subțieze. Ana epatează foarte mult, o știți. Îi place să se implice, dar eu am semnat cu Ana după a doua promovare. E un manager foarte bun, dar ea epatează. O știți foarte bine. Creația ei…Creația ei ca imagine, probabil. Dar ca antrenor, sub nicio formă.

Anamaria Prodan: „Dan Alexa este un produs de-al meu”

Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs de-al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă” - Anamaria Prodan Reghecampf

Dan Alexa a antrenat de-a lungul carierei la ACS Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărși, Astra Giurgiu și Rapid, în două rânduri. 

Citește și:

VIDEO INCREDIBIL Fight Club în fotbalul românesc » Alexa recunoaște bătăile ilegale la care îl impresaria pe Dani Coman: „E Mike Tyson! Am făcut bani mulți atunci!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
111855873007282
Un Timisorean  •  14 August 2020, 06:51

Dane , vezi ca mai iei o stinga.

10arecare
10arecare  •  13 August 2020, 23:07
Postat de tipsy pe 13 August 2020, 22:54

Bai nene, ce om mic poate fi Alexa. Sigur, a fost un jucator de 2 lei si e un antrenor la fel, dar de bine de rau are un nume in fotbalul romanesc si a strans niste bani, nu moare de foame. Cum naiba sa lasi impresarul (angajatul tau!!) sa stearga pe jos cu tine si sa se comporte de parca esti sclavul lui? Pentru ce, ca iti gaseste un contract cu 3 lei in plus? Coloana vertebrala ZERO!

Dupa declarația asta . Ana Maria Prodan Doroftei: Dane sa vezi ce pumn îți dau. :))))

nealiniatul
nealiniatul  •  13 August 2020, 22:59

"Chirurgul " este un gentleman adevarat. Toata stima Dane! Ar fi totusi timpul sa te indepartezi profesional de Ana Maria Prodan. Ea nu mai este o doamna, are apucaturi de precupeata certareata. Or fi transformarile specifice virstei, in ciuda fizicului ok totusi. Ha ha..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close