FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

FOTO Fiul lui Dan Șucu a semnat primul contract de fotbalist profesionist » Sub comanda cui va evolua

Dan Matei Șucu (16 ani), fiul principalului investitor de la Rapid, a semnat primul contract de profesionist. Va evolua la formația U17 a giuleștenilor. +4   FOTO
Dan Matei Șucu (16 ani), fiul principalului investitor de la Rapid, a semnat primul contract de profesionist. Va evolua la formația U17 a giuleștenilor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 17:46 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 18:42

Dan Matei Șucu (16 ani), fiul principalului investitor de la Rapid, a semnat primul contract de profesionist. Va evolua la formația U17 a giuleștenilor, antrenată de Octavian Chihaia. 

Într-o conferință de presă la care au asistat președintele Daniel Niculae, Vasile Maftei și Octavian Chihaia, Rapidul a anunțat semnarea primelor contracte de profesioniști pentru Dan Matei Șucu (16 ani) și Rareș Gal (16 ani).

Rapid a ofertat un jucător de la FCU Craiova » Adrian Mititelu, mesaj pentru Dan Șucu: „Nu te mai da rotund că ai sute de milioane, dacă nu bagi banii în fotbal”
FCU CRAIOVA
Rapid a ofertat un jucător de la FCU Craiova » Adrian Mititelu, mesaj pentru Dan Șucu: „Nu te mai da rotund că ai sute de milioane, dacă nu bagi banii în fotbal”

Fiul lui Dan Șucu, contract de profesionist cu Rapidul

Dan Matei Șucu evoluează de mai mult timp la grupele de juniori ale Rapidului, fiind unul dintre motivele pentru care omul de afaceri a decis să investească la gruparea giuleșteană. Astăzi, el a devenit profesionist cu acte în regulă.

Dan Matei Șucu
Rareș Gal, Octavian Chihaia și Dan Matei Șucu (de la stânga la dreapta)
Rareș Gal, Vasile Maftei și Dan Matei Șucu (de la stânga la dreapta)
Rareș Gal, Daniel Niculae și Dan Matei Șucu (de la stânga la dreapta)
Robert Gal

În 2021, în momentul în care a acceptat implicarea în emisiunea „Imperiul Leilor”, Dan Șucu dezvăluia: „Băieții mei m-au provocat. Unul vrea să fie fotbalist, iar celălalt vrea să fie investitor la bursă”.

Planuri importante la Rapid

În luna august, Dan Șucu, Daniel Niculae și Vasile Maftei, oameni de bază în conducerea clubului Rapid, au prezentat pe îndelete, într-o conferință de presă, planurile mărețe pe care le au pentru Academia alb-vișinie.

Nu suntem minister, dar suntem dispuși, eu sunt dispus să investesc în continuare acolo unde există o școală de fotbal puternică, la care sunt mulți copii. O școală de fotbal care are o situație cât de cât rezonabilă din punct de vedere juridic pentru spațiul în care-și desfășoară activitatea. Sunt dispus să investesc în limita a 5 milioane de euro în următorii 5 ani pentru a ne putea crea acest parteneriat cu fiecare școală puternică din România
- Dan Șucu

VIDEO Dan Șucu, rafală de reproșuri în conferință: „Știți cât îmi trebuie să primesc o autorizație de construcție? De ce nu intervine ministerul?”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FCSB a pus prețuri exorbitante la biletele pentru meciurile din grupele Conference League. Fanii sunt furioși!

OFICIAL Sepsi i-a adus înlocuitor lui Mitrea » Stoper din Polonia pentru Cristiano Bergodi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
bjalarm
bjalarm  •  09 Septembrie 2022, 19:38
Postat de ucluj2011 pe 02 Septembrie 2022, 22:08

Da , că tu ȘTII cât de talentat este fiul lui Șucu! Eu l-am văzut jucând la juniori și este chiar foarte bun. Oricum este destul de bun pentru echipa under 17. Dacă va continua ca fotbalist sau nu și dacă va fi destul de bun pentru a evolua la o echipă de seniori în viitor , asta NUMAI Dumnezeu știe! Dar un lucru este sigur: nu va fi disperat să joace cu orice preț la vreo echipă pentru că dacă nu va fi destul de bun ca să fie FOTBALIST , are bani destui pentru a face altceva... ce vrea el!!!

Dar tu habar nu ai se fotbal descultule.

ACVAcv
ACVAcv  •  03 Septembrie 2022, 16:11
Postat de dobrin pe 02 Septembrie 2022, 19:41

Șucu se crede Hagi... a cumparat echipa de fotbal ca sa aiba unde sa fie fiu-sau capitan :))))

Știi ce e cel mai amuzant ? Ca vorbești de echipele care sunt pe primele doua locuri deocamdată :))

istet10
istet10  •  03 Septembrie 2022, 11:34
Postat de stefanescu pe 02 Septembrie 2022, 22:24

Au inceput sa apara postacii. Imi este scarba . Stii cati copii din punct de vedere valoric sunt peste Suculet in Academia Rapid? Foarte multi. Ce sa vezi, de la categoria lui de varsta li s-au pus legitimatiile in brate si la revedere ( 9 copii ). Mai aud aici ca daca baga bani , 5 milioane in Rapid are tot dreptul sa faca ce vrea.Nu e asa, suntem stricati de la baza si nu o sa avem niciodata fotbal daca la baza piramidei sunt oameni care isi bat joc de niste copii. Trebuie facuta distinctie intre compania ta si investitia intr-un club de fotbal. De ce nu a investit la Dinamo? Nu l-a lasat Dinu ca era o gaura fara fund!! De ce nu s-a dus la Progresul, Sportul, Mioveni, FC Arges? Stai sa vedeti ca urmeaza si Suculet cel mic, cel de 14 ani acum un an nici nu a venit bine si a si dat antrenorul afara ca nu juca fiul....

E deranj mare in ideile tale. Cu ce isi bat joc de copii? Au niste contracte si nu le respecta? Ba, clubul ala de fotabal este comapnia lui asa cum este si cea cu mobila. Fix la fel. Diferenta este in mintea ta frustrata. Ca isi bate joc de afacerea lui, il priveste. Ai exemplu la Becali. Ai copil care nu si-a gasit loc la Rapid? Fa ca Sucu. Cumpara o echipa si gata. Nu esti capabil? Atunci taci. Comenteaza afacerea ta si atat.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close