FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

PCH acuză o MONSTRUOASĂ COALIȚIE în cazul Nistor: „Clanul Butoane care vrea Dinamo în «B»” » Borcea, Badea, Giovanni Becali și Cornel Dinu puși la zid

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 21:25

După ce Dan Nistor (31 de ani) a fost anunțat oficial la CS Universitatea Craiova, fanii lui Dinamo au publicat un mesaj. 

Peluza Cătălin Hîldan a publicat un comunicat pe pagina de Facebook în care susține că ar fi existat o conspirație în spatele vânzării lui Dan Nistor pe 260.000 de euro.  

Fanii consideră că Giovanni Becali este în spatele mutării și acuză faptul că Bogdan Bălănescu, secretarul general, ar fi unul dintre apropiații lui Becali și el ar fi insistat, la cererea fostului impresar, pe lângă Negoiță pentru a renunța la mijlocașul dorit de Pițurcă, un apropiat al lui Giovanni.

Mai mult, fanii acuză că sunt oficialii lui Dinamo nu-i vor pe aceștia în conducerea echipei. 

Mesajul needitat al Peluzei Cătălin Hîldan  

„CLANUL BUTOANE
 Cei PATRU ”B” care vor Dinamo în ”B” 

Zilele acestea am avut un exemplu clar al modului în care se lucrează la distrugerea lui Dinamo și cine sunt actorii principali. Dezvăluirile noastre se bazează pe afirmații apărute în presă în ultima vreme. Iată cum s-au derulat lucrurile în cazul Nistor: 

1. Pițurcă îl sună pe Giovanni Becali și îi spune că îl vrea pe Nistor. Reiese clar din afirmațiile lui Giovanni. (să nu uităm cum am pierdut meciul de la Craiova pe mâna jucătorilor impresariați de Giovanni)
 
2. Becali apelează la Bălănescu, omul său de încredere din Dinamo, pentru a-l convinge pe Negoiță că vânzarea lui Nistor e singura cale de a ieși din impasul financiar. (Bălănescu este cel prin care Giovanni Becali a reușit să-l impună pe Neagoe la Dinamo. Asta după ce au lucrat intens la îndepărtarea lui Rednic, care nu credea prea mult în fotbaliștii impresariați de Giovanni. După plecarea lui Neagoe, Clanul Butoane a încercat să-și impună un alt antrenor, tot un băiat cu B mare, unul care, ATENȚIE! e în cărțile lui Bălănescu și acum, un antrenor care nu poate lucra cu Dan Nistor) 

3. Negoiță, merge pe mâna lui Bălănescu în care are încredere oarbă și își dă acordul pentru vânzarea lui Nistor. 

4. NISTOR REFUZĂ PLECAREA LA CRAIOVA. Tatăl lui Nistor și toți din familia lui sunt dinamoviști. Nu acceptă nici să fie vândut ca un sac de cartofi, mai ales că pe el nu-l întrebase nimeni. 

5. Bălănescu trebuie să-și ducă misiunea până la capăt. Apelează la alți intermediari care trebuie să-l convingă pe Nistor: ”Trebuie să accepți plecarea la Craiova. Aici oricum nu mai e loc de tine.” ”Iată ce spun unii suporteri despre tine...” ”Uite cum sunt unii indignați de prezența chipului tău pe autocar...” Bălănescu nu vrea să se știe că el a fost cu ideea de a-l pune pe Nistor pe autocar, în vară, ca o măsură împotriva Peluzei și împotriva simbolului Hîldan. Omul se teme că planul suporterilor ar putea avea succes și că există riscul să nu mai aibă loc de noi prin club. 

Tot Clanul Butoane este îngrozit de o eventuală prezență a noastră în acționariat. S-au prins că nu vor mai putea face manevrele de până acum dacă noi suntem acolo și participăm la luarea deciziilor. Am fi permis noi vreodată să fie vândut căpitanul lui Dinamo, LA O RIVALĂ, PE UN PREȚ DE NIMIC, și culmea, PE ACELAȘI SALARIU ca la Dinamo?!! Am fi permis noi vreodată ca suporterii să fie umiliți în ultimul hal, așa cum au făcut nenorociții aștia acum?!! Când Bălănescu l-a convins pe Negoiță să renunțe la Rednic i-a spus că acesta din urmă ar vrea s-o ducă pe Dinamo în B, ca să o cumpere cât mai ieftin. Bălănescu îl acuza pe altul de ceea ce de fapt este chiar planul Clanului Butoane 

De curând, colegul de suferință a lui Giovanni, Cristi Borcea, proaspăt ieșit de la studii, a declarat că Bălănescu este copilul crescut de el și este omul de bază de la Dinamo. A mai spus că pe vremea lor Giovani Becali controla totul în Liga 1 prin jucătorii impresariați de el. (Culmea e că ăștia doi au făcut pușcărie tocmai pentru niște milioane de dolari furați din transferurile jucătorilor de la Dinamo) Mitică Brutărie Dragomir spune că speră ca Dinamo să fie preluată de băieții din ”Clanul Butoane”, care să formeze o echipă în jurul lui Bălănescu.

Badea s-a lăudat și el cu formarea lui Bălănescu. Se afișează cel mai puțin. Are școală. Lucrează prin oameni cu influență și prin portavocea sa. Nu vrea nici stadion nou, pentru că și acest lucru ar crește prețul lui Dinamo. 

Cornel Dinu, portavocea lui Badea, îi face praf pe toți dar îl laudă pe Bălănescu. Și mai spune ceva Mister Dinu: ”Ce să caute suporterii în Consiliul de Administrație?!” Prin afirmația asta, Cornel Dinu rezolvă două dileme dintr-o lovitură... A și B: 

A- Se dă de gol că de fapt nu a crezut niciodată într-un proiect al suporterilor, fie al nostru, fie cel în care era implicat pentru un plus de imagine. 
B- Demonstrează TEAMA TERIBILĂ a Clanului Butoane față de o eventuală implicare a noastră în deciziile clubului. Ce să căutăm noi într-o lume care este numai a lor, a prăduitorilor. Ei bine, de ce vă e frică nu veți scăpa. 

Suntem mai hotărâți ca niciodată să ducem proiectul până la capăt. Ne duceți spre retrogradare? Da, am înțeles bine strategia voastră. ȘI SUNTEM MAI DETERMINAȚI CA NICIODATĂ SĂ NU VĂ LĂSĂM SĂ DISTRUGEȚI DINAMO!
 Îi chemăm pe toți suporterii adevărați alături de noi! ÎMREUNĂ TREBUIE SĂ ȚINEM SUS STEAGUL ALB-ROȘU! DINAMO POATE SUPRAVIEȚUI NUMAI PRIN IMPLICAREA NOASTRĂ!

Citește și:

Prunea, scos din sărite: „Ieșiți în fața suporterilor și spuneți-le adevărul! Eu nu sunt paratrăsnet la Dinamo” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  06 Ianuarie 2020, 14:51
Postat de Pierre Tzutzea pe 06 Ianuarie 2020, 10:37

o tara unde nesimtirea , smecheria, lipsa de demnitate a intrat deja in adn-eul sau. si au spus-o multi invatati ai acestei tari. cind puscariasii sau puscariabilii sint in motzul trebii fiind pusi in drepturi si lasati sa se amestece sa viruseze sa distruga sa isi bata joc de tot ce ar mai merge legal. nicu steinhardt spunea despre a treia categorie de oameni care distrug "> Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd şi nu aud, pe scurt trădează. Nu-şi fac datoria. Imparţialii şi încrezătorii înregistrează şi tac. Sunt cei mai vinovaţi.” eliade spunea despre intelectuali ca sint " lasi." si asa si este ei sint obisnuiti cu confortul lor si ei intra in panica ca li se va lua caldurica si paturica plus felia de cozonac. insa cel mai virulent a fost octavian goga care iata ce scria cu mult timp in urma si se potriveste azi mai mult ca oricind! " Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei…Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti… Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală.” (Octavian Goga, 1916) si atunci nu va mirati ca cei ce au facut puscarii sint mai bogati si decid destine isi bat joc de o tara de legile ei . da tara de "sec

D'lor;e rau cand orgoliul si fanatismul fanilor depaseste ratiunea,aici nu vb neaparat de Dinamo,dar...oare cand a avut Dinamo si alte cluburi rezultate,ma refer la Dinamo,Rapid,Sportul ,National,Farul,Craiova,Jiul,Poli Timisoara,Vaslui,Bacau,Foresta,etc...,cand aceste cluburi au avut patroni care au fost contestati de galerii,cazul Rapidului cu Copos care a fost jignit la portile tribunalului de o galerie a Rapidului nesimtita,dupa ce omul asta le-a adus campionatul,s-a batut vreo 15 ani doar la varful campionatului,ce campionat era acum 10-15 ani;poate multi dintre pustanii nici nu stiu,ca urmare nu stiu daca au treaba cei 4B;dar oricum dupa plecarea acelor actionari care se luptau an de an la titlu,a venit Savulescu si cand a vazut ce inseamna sa finantezi un asemenea club,a plecat,a venit Negoita si acum de 3 ani joaca doar in Play Off,deci voi dinamovistii ce va doriti,sa va raniti voi orgolile injurandu-l pe Borcea,Becali,Badea,sau sa jucati tot in play off,la retrogradare,sau poate chiar mai rau,sa picati in B;pt ca Negoita a spus foarte clar ,nu mai finatreaza deloc clubul,ci sa se finateze singur!

954215071297337
Rosca Stelus  •  06 Ianuarie 2020, 11:21

Sa razi , sa plangi…..

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  06 Ianuarie 2020, 10:37

o tara unde nesimtirea , smecheria, lipsa de demnitate a intrat deja in adn-eul sau. si au spus-o multi invatati ai acestei tari. cind puscariasii sau puscariabilii sint in motzul trebii fiind pusi in drepturi si lasati sa se amestece sa viruseze sa distruga sa isi bata joc de tot ce ar mai merge legal. nicu steinhardt spunea despre a treia categorie de oameni care distrug "> Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd şi nu aud, pe scurt trădează. Nu-şi fac datoria. Imparţialii şi încrezătorii înregistrează şi tac. Sunt cei mai vinovaţi.” eliade spunea despre intelectuali ca sint " lasi." si asa si este ei sint obisnuiti cu confortul lor si ei intra in panica ca li se va lua caldurica si paturica plus felia de cozonac. insa cel mai virulent a fost octavian goga care iata ce scria cu mult timp in urma si se potriveste azi mai mult ca oricind! " Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei…Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti… Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală.” (Octavian Goga, 1916) si atunci nu va mirati ca cei ce au facut puscarii sint mai bogati si decid destine isi bat joc de o tara de legile ei . da tara de "sec

Vezi toate comentariile (56)
Comentează
Close