FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB

VIDEO Nemulțumirile lui Dan Petrescu înainte de CFR - FCSB: „Ăsta nu mai e fotbal” + „Noi avem un campionat anormal”

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, și-a exprimat nemulțumirile înainte de derby-ul cu FCSB, în cadrul unei conferințe de presă.
Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, și-a exprimat nemulțumirile înainte de derby-ul cu FCSB, în cadrul unei conferințe de presă.

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2023 17:15 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 17:43

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, și-a exprimat nemulțumirile înainte de derby-ul cu FCSB, în cadrul unei conferințe de presă.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă pe 5 februarie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Antrenorul lui CFR este deranjat de faptul că meciul va avea loc, în ciuda temperaturilor scăzute și a ninsorii din Cluj. Gazonul stadionului lui CFR a fost acoperit cu zăpadă, cu o zi înainte de partidă.

5 motive pentru care CFR Cluj a dat lovitura cu cel mai nou transfer
CFR Cluj
5 motive pentru care CFR Cluj a dat lovitura cu cel mai nou transfer

VIDEO. Dan Petrescu: „Nu ar trebui să jucăm în perioada asta”

„Nu ar trebuit să jucăm fotbal în perioada asta. Doar dacă era vremea bună, ca la început de ianuarie. Mă uitam pe teren, e zăpadă. Vine frigul, -13, -14 grade. 

Ăsta nu mai e fotbal, asta e părerea mea. Dar dacă trebuie să jucăm, jucăm”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Nemulțumirile lui Dan Petrescu înainte de CFR - FCSB: „Ăsta nu mai e fotbal” + „Noi avem un campionat anormal”
Oficialii lui CFR Cluj fac eforturi pentru ca derby-ul cu FCSB să se joace în cele mai bune condiții.

Dan Petrescu: „Liga 1 e un campionat anormal”

Petrescu a vorbit din nou despre înjumătățirea punctelor la intrarea în play-off. El consideră că dacă acest lucru nu s-ar fi întâmplat și CFR ar fi câștigat cu FCSB, roș-albaștrii ar fi ieșit din lupta la titlu. Momentan, clujenii au un avans de 9 puncte.

„Dacă era un campionat normal, ar fi fost greu să ne prindă FCSB din urmă dacă am câștiga meciul direct. Dar fiind un campionat anormal, unic în lume, se poate întâmpla orice. Anul trecut aveam 8 puncte avans și am fost aproape să jucăm cu trofeul pe masă. 

Ei au perioade în care câștigă foarte multe meciuri și perioade în care nu sunt constanți. Ei pot câștiga toate meciurile până la final, datorită lotului pe care îl au. Ar trebui să facă asta, au cheltuit cei mai mulți bani. Într-o zi bună, pot bate pe oricine, nu doar în România, ci și în Europa”, mai declarat Dan Petrescu.

VIDEO. Toate informațiile înainte de CFR - FCSB

Citește și: 

Se lucrează din greu înainte de CFR Cluj - FCSB » Cum arată stadionul înainte de derby

Mihai Stoica protestează înainte de CFR Cluj - FCSB și cere schimbarea regulamentului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
Ciprian_Birtea
Ciprian_Birtea  •  04 Februarie 2023, 22:08

*** Petrescu se smiorcăie iar. De ce au fost de acord echipele cu un asemenea program? I-a interesat doar să ia mai mult din drepturile tv. Nu i-a interesat că se cheltuiesc mai mulți bani cu organizarea, cu deplasările și cu salariile, jucându-se mai multe meciuri și fiind nevoie de mai mulți fotbaliști în lot, deci mai multe salarii de plătit. Când erau 16 echipe în campionat și nu era play off, Dan Petrescu zicea că sunt prea puține echipe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihneailie030
mihneailie030  •  04 Februarie 2023, 20:06

Campionatul nostru e de doi bani. În Luxemburg se joaca mai mult fotbal. Suntem varza. Oricum audienta e foarte scăzută, e o imensa pierdere de vreme sa te uiți la niște fotbaliști care nu știu mai nimic. Și cupele europene zic totul. Te duci în doua meciuri tur-retur și iei 10 goluri. Dar visezi perle, briliante, etc. ***, nu altceva. Cu sediul,, la palat,,...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

JanosHorvath
JanosHorvath  •  04 Februarie 2023, 19:51

Meme Stoica spune asta, FCSB-istii: Corect ca intotdeauna, domnule Stoica! Respect etern, ne inclinam in fata dumneavoastra! Dan Petrescu spune asta, FCSB-istii: Huoo, iar se plange Dan? Ce punct de vedere prost, nu are niciun sens! E fotbal, nu sah!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează