FOTBAL  »  Superliga  »  CRITICĂ

Dan Petrescu, criticat după ieșirea avută la adresa suporterilor: "Să-și revină, CFR nu joacă atât de bine"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 11:47

Mircea Sandu i-a atras atenția lui Dan Petrescu să nu critice publicul, având în vedere că nici prestația echipei sale nu a fost strălucită, după ce tehnicianul CFR-ului le-a reproșat fanilor că nu susțin suficient formația din Gruia. 

"N-am înțeles atitudinea lui Dan Petrescu, care s-a îndreptat contra suporterilor. Ar trebui să-și revină. CFR nu a avut un joc foarte bun", a declarat fostul președinte FRF la TV Digi Sport.

Mircea Sandu a ținut să laude prestațiile avute de CS U Craiova și este de părere că marea dezamăgire a actualului sezon a fost Dinamo.

"Jocul cel mai spectaculos îl are Craiova, Botoșani e o echipă destul de echilibrată, Dinamo a fost o surpriză neplăcută", a adăugat "Nașul" pentru sursa citată.

După remiza celor de la CFR Cluj, 0-0 pe teren propriu cu FC Botoșani, Dan Petrescu a criticat suporterii, acuzându-i că nu au încurajat sufiecient echipa.

"Sunt dezamăgit de rezultat și de faptul că nu am jucat bine, dar sunt dezamăgit și de public. O echipă care e pe primul loc trebuie să fie încurajată, nu cum a fost azi. Am fi vrut mai multă susținere, parcă cineva avea ceva cu noi, m-a deranjat atitudinea spectatorilor" Dan Petrescu, după meciul cu FC Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
daniaania
daniaania  •  18 Octombrie 2017, 10:38

DP este un profesionist insa mai greseste si el, este f f sensibil. Prob. ceva nebuni au injurat la meci (mai sunt si din astea, frustrati) dar nu sunt toti la fel. Are si el supararile lui. Sper sa fie ok. mai departe deoarece conducerea CFR-lui vrea titlul, si este presiune.

papuravoda
papuravoda  •  18 Octombrie 2017, 09:18

Trebuie sa recunosc ca are dreptate Sandu. Nu poti sa te astepti la o sustinere puternica a publicului daca jocul tau e anost. Din contra, chiar daca esti pe primul loc.

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  17 Octombrie 2017, 16:34

ba voi nu aveti fani :)) fanii vostri defapt tin tot cu steaua =)) nustiu de ce se mira bursucu :P

Vezi toate comentariile (4)
Comentează