FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu duce disputa cu FRF la alt nivel: „Le-am zis conducătorilor să țină 6.000 de euro la fiecare meci. Nu mai bag niciun jucător U21!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 11:41

Dan Petrescu (51 de ani) a reacționat după decizia FRF în cazul Botoșani - CFR Cluj din Cupa României. 

„Bursucul” consideră că precedentul creat este unul periculos și poate duce la gesturi extreme în fotbalul românesc.

  • CONTEXT: FC Botoșani a câștigat după penalty-uri meciul din „șaisprezecimile” Cupei cu CFR Cluj. Moldovenii au avut însă pe foaie doar 5 jucători formați la nivel național și nu 6, cum prevede regulamentul. FRF a decis să acorde doar o amendă de 6.000 de euro.

„Adversarul recunoaşte că a greşit și că merită să piardă. La noi în România meciul a fost dat amendă sau nu ştiu ce dracului a fost. Ceva care pe mine mă uimeşte, sincer, nu am mai văzut aşa ceva. Au plătit 6.000 de euro și gata.

Le-am zis conducătorilor mei să ţină 6.000 de euro la fiecare meci (n. a. pentru amenzi), că o să fac ce vreau. Nu o să bag niciun jucător sub 21 de ani, o să bag numai străini, că plătim 6.000 de euro. Asta e. S-a creat un precedent foarte urât cu această decizie. Asta nu înseamnă că noi vrem să ne calificăm neapărat aşa, dar când şi adversarul recunoaşte că a greşit, normal trebuia să se ia doar o decizie şi aceea era să câştigăm meciul”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Vezi și:

CFR CLUJ // Pleacă iar Dan Petrescu?! Impresarul antrenorului aruncă bomba: „N-ar putea să refuze! Există posibilitatea să-şi încheie contractul cu CFR”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  07 Octombrie 2019, 08:51

Daca nu te ajuta arbitrajul Danute si fara U 21 pierzi primele 3 locuri cu mercenari tei prafuiti cu mari ....

1204128189733953
Mora Vasile  •  06 Octombrie 2019, 20:10

problema e ca ai stabilit o regula si tu ca federatie esti prima care inviti echipele sa o incalce.ce inseamna 6000 de€ pt. oechipa chiar din liga 1.nu zic ca cfr trebuie sa se califice, dar macar daca ai stabilit o regula, fa in asa fel sa fie respectata,altfel stai in banca ta si nu te mai lamenta,exact ca muc cel mic.***"!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  06 Octombrie 2019, 19:10
Postat de steaua.libera pe 06 Octombrie 2019, 14:14

@comentatori: Ați fost mândri asta vară la Euro U21, dar continuați sa spuneți ca regula e nașpa

pe ce loc e stiaua in liga a patra

Vezi toate comentariile (17)
Comentează