FOTBAL  »  Superliga  »  CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI

Doar doi antrenori din Liga 1 l-au felicitat pe Dan Petrescu pentru titlul cucerit: „În rest, nimeni!”

Gică Hagi și Dan Petrescu / FOTO: Imago-Images
Gică Hagi și Dan Petrescu / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 19:40 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 19:40

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, spune că Gică Hagi (57 de ani) și Mihai Iosif (47 de ani) au fost singurii antrenori din Liga 1 care l-au felicitat. 

Dan Petrescu susține că adversarii din Liga 1 nu s-au înghesuit să îl sune după cel de-al 5-lea titlu consecutiv cucerit. Doar prietenul Gică Hagi și Mihai Iosif, fostul antrenor al Rapidului, i-au trimis mesaje.

Dan Petrescu a făcut anunțul! Cum abordează derby-ul cu FCSB: „Sunt obosit și foarte bolnav, nu cred că voi fi pe bancă” + Ce jucători lipsesc
FCSB - CFR CLUJ
Dan Petrescu a făcut anunțul! Cum abordează derby-ul cu FCSB: „Sunt obosit și foarte bolnav, nu cred că voi fi pe bancă” + Ce jucători lipsesc

Dan Petrescu: „Doar Hagi și Iosif m-au felicitat”

„Dacă primeam mesaj de la cei care m-au criticat, se rupea telefonul. N-am primit de la nimeni care m-a criticat, ci de la mulți prieteni care niciodată nu m-au criticat și au fost alături de mine la greu. Am primit vreodată un mesaj de la rivali în cinci ani?

Singurul rival, între ghilimele, care m-a sunat a fost Gică Hagi. Și fostul antrenor al Rapidului, domnul Iosif, care m-a felicitat. În rest, nimeni”, a spus Dan Petrescu, la Pro Arena. 

Dan Petrescu intră în vacanță

Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj, a dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă, că echipa sa va folosi rezervele în confruntarea fără miză cu FCSB de duminică.

Din păcate, foarte mulți dintre jucători au plecat (n.r. - în vacanță). Am rămas puțini, vor fi foarte mulți copii la acest meci. Cei trei jucători convocați la lot au intrat în vacanță, Boateng e în vacanță, Bordeianu trebuie să se opereze, Păun trebuie să plece, Debeljuh a cerut vacanță. Petrila va fi în lot. Dintre cei care au evoluat cu Craiova, cred că nu voi mai folosi pe nimeni. Pe Omrani nu l-am mai văzut la antrenament, a dispărut. Ca de obicei...
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO Ce modificări va suferi lotul campioanei CFR Cluj? Dan Petrescu: „Sunt jucători care merită să plece”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Panduru a ales cel mai bun „11” al sezonului din Liga 1: „Mi-a fost greu să-i găsesc. Pe unii nici nu-i știu oamenii”

VIDEO Dialog spumos în direct: Udrea și Panduru, în roluri de patron / antrenor, pe tema „ar fi trebuit ca Voluntari și Craiova să se menajeze cu FCSB?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
tororosso
tororosso  •  21 Mai 2022, 14:55

Doar Hagi și Iosif l-au felicitat dar și aceștia cu juma de gură . Ceilalți și-au dat seama cum câștigă CRF-ul campionatele la comandă și nu pe valoare dar l-au felicitat pe Dâncă & Co. La mai multe ...țepe frânarilor ! uite ! că i-am felicitat și eu .

stefdomi
stefdomi  •  21 Mai 2022, 09:38
Postat de gigi.gheorghe pe 21 Mai 2022, 06:01

gigistul tot gigist....prostia intruchipata.

Nu mă cunoști și totuși îți permiți să mă jignești, asta spune multe despre tine. Să fii fericit, că sărac cu duhul ești!

romeverest
romeverest  •  21 Mai 2022, 09:32

Este o chestie de educatie si fair-play !! Este exact ceea ce lipseste fotbalului romanesc, unde predomina marlanismul, ura, suspiciunile si lipsa de cultura fotbalistica !! Pentru aceste motive nici nu mai reprezentam nimic la nivelul fotbalului european !!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close