FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Dan Petrescu încă poate pleca de la CFR Cluj! Pe cine vrea să aducă Varga în locul lui

Dan Petrescu are acord cu CFR Cluj până în iunie 2024
Dan Petrescu are acord cu CFR Cluj până în iunie 2024

Articol de , - Publicat miercuri, 05 octombrie 2022 22:37 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2022 22:46

Dan Petrescu și Nelu Varga au ajuns de curând la un armistițiu, dar despărțirea lor va putea avea loc în iarnă, când la CFR Cluj va fi instalat Cosmin Contra, dacă nu cumva ex-dinamovistul își va găsi angajament între timp.

Relația dintre Dan Petrescu și conducerea campioanei nu a redevenit una bună, părțile nu au rezolvat problemele pe care le aveau, doar au încheiat o pace temporară. Liniștea depinde de rezultatele pe care le va înregistra echipa de acum înainte. Ca să continue la Cluj, Dan ar trebui să încheie anul pe primul loc în campionat și să obțină niște puncte în grupa din Conference League.

Cu un Scuffet colosal, CFR obține o victorie uriașă în Conference League! Clasament incredibil în grupa campioanei
Slavia Praga - CFR Cluj 0-1
Cu un Scuffet colosal, CFR obține o victorie uriașă în Conference League! Clasament incredibil în grupa campioanei

Dan Petrescu încă poate pleca de la CFR Cluj

Elevii lui au obținut doar un punct în primele două etape și au produs astfel un venit de 166.000 de euro. Cu două victorii, CFR ar fi primit un milion de euro. Ioan Varga, proprietarul clubului, e foarte interesat de veniturile pe care le generează parcursul european, pentru a mai diminua deficitul pe care îl înregistrează societatea pe care o conduce.

Varga și Petrescu au ajuns la un armistițiu după conflictul în care s-au aflat recent. Finanțatorul își dorea să scape de Petrescu și el credea că antrenorul avea să renunțe la post de bunăvoie. Varga l-a și contactat pe Cosmin Contra, cu care a ajuns la un acord. Cosmin se afla în vacanță în Grecia în acel moment și îi transmisese lui Neluțu că era dispus să plece spre Cluj imediat cum conducerea reușea să-l convingă pe Dan să renunțe.

„Bursucul” s-a împotrivit până la urmă, el a cerut să-i fie achitată clauza de reziliere a contractului, în valoare de 400.000 de euro. Clubul îi propusese să plece cu salariul la zi, fără alte drepturi. Varga a calculat că ar mai fi avut de achitat despăgubiri și pentru oamenii din staff-ul lui Petrescu, de aceea a acceptat să-l mai păstreze pe Dan pentru o vreme.

Rezultatele din Conference și din campionat pot să mențină colaborarea sau s-o încheie în iarna aceasta. Dacă nu-și va găsi Contra o altă formație între timp, el îl va înlocui pe Petrescu, un tehnician ale cărui succese din România nu-i mai asigură imunitatea.

Meleke a redevenit valoros

CFR l-a cumpărat pe Ulrich Meleke de la FC Botoșani cu 350.000 de euro, după care l-a pierdut gratuit fiindcă nu i-a plătit la timp salariul. Clujenii nu îl folosiseră pe ivorian niciun pic, nici măcar un minut. 

Meleke, 23 de ani, a semnat cu FC Voluntari și s-a impus ca titular în formația din Ilfov, pentru care a bifat 40 de partide. El mai e sub contract cu Voluntarii pentru încă doi ani, dar e posibil să schimbe clubul în iarna aceasta. „S-au interesat de el cluburi mai bune din campionat și vor exista negocieri în ianuarie”, susțin apropiați ai fotbalistului african. 

Toate detaliile înaintea meciului Slavia Praga - CFR Cluj:

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj, transfer surprinzător » Trupa lui Dan Petrescu a adus un fundaș central din Belgia
CFR CLUJ
CFR Cluj, transfer surprinzător » Trupa lui Dan Petrescu a adus un fundaș central din Belgia
Petrescu o vede Real Madrid pe Slavia Praga: „În ultimii 5 ani, nimeni din Europa n-a jucat ca ei!”
Slavia Praga - CFR Cluj
Petrescu o vede Real Madrid pe Slavia Praga: „În ultimii 5 ani, nimeni din Europa n-a jucat ca ei!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
Cormiz
Cormiz  •  11 Octombrie 2022, 16:52

Ce minciuna! De ce nu ștergeți acest articol, doar știe toată lumea ca nu e adevărat. Vedeți de Dica, el respira mai greu. Sau la FCSB nu se pune? Au antrenor care face schimbările.

padius1956
padius1956  •  09 Octombrie 2022, 06:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

padius1956
padius1956  •  09 Octombrie 2022, 06:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează