FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Întrebarea care l-a iritat pe Dan Petrescu la prima apariție după despărțirea de CFR Cluj: „Nu mă interesează, nu vreau să vorbesc!”

Dan Petrescu (55 de ani) a oferit primele declarații după despărțirea de CFR Cluj.  / FOTO: Imago
Dan Petrescu (55 de ani) a oferit primele declarații după despărțirea de CFR Cluj. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2023 21:53 / Actualizat vineri, 09 iunie 2023 22:07

Dan Petrescu (55 de ani) a oferit primele declarații după despărțirea de CFR Cluj. 

Dan Petrescu a fost prezentat oficial la Jeonbuk Hyundai Motors, în Coreea de Sud. Antrenorul în vârstă de 55 de ani susține că ar fi plecat de la CFR Cluj chiar dacă nu ar fi primit această ofertă. 

Ofertă de un milion de euro pentru golgeterul român al SuperLigii » Clubul deținut de șefii lui Manchester City insistă pentru transfer
TRANSFER
Ofertă de un milion de euro pentru golgeterul român al SuperLigii » Clubul deținut de șefii lui Manchester City insistă pentru transfer

Dan Petrescu, prima reacție după plecarea de la CFR Cluj

„Este adevărat, asta e realitatea. Aveam nevoie de o provocare nouă. Nu poți lua în fiecare an campionatul. Au fost multe probleme, multe meciuri, multe probleme de arbitraj. Cu arbitrajul corect ne-am fi putut bate până la capăt. Eu nu zic că a fost un sezon ratat. Am jucat 63 de meciuri. 

Mi-am făcut datoria, cred că e greu ca un antrenor să mai repete aceste performanțe în următoarea sută de ani. E greu ca un antrenor să vină la CFR și să facă asta”, a declarat Dan Petrescu la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. 

Întrebarea care l-a iritat pe Dan Petrescu

În ultimele săptămâni, cel mai vocal în podcastul „Profu' de Sport”, Marius Șumudică a trimis „înțepături” în direcția lui Dan Petrescu. Întrebat despre acest val de atacuri, „Bursucul” a răbufnit: „Te rog frumos, schimbă subiectul. Nu mă interesează, nu vorbesc de alți antrenori. Să vorbească de cine vrea. Eu respect toți antrenorii”.

Petrescu a revenit la sentimente mai bune când în discuție a fost adus succesorul lui pe banca „feroviarilor”, italianul Andrea Mandorlini: „E o alegere foarte bună, a cucerit campionatul cu CFR Cluj, știe clubul foarte bine”. 

VIDEO. Dan Petrescu: „Dacă Krasniqi pleacă, ar fi o realizare pentru toată lumea”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

În plină campanie de achiziții, Rapid a anunțat oficial despărțirea de doi jucători

U Cluj a anunțat oficial înlocuitorul lui Ioan Ovidiu Sabău

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
10iul73
10iul73  •  10 Iunie 2023, 16:15

Var...

tororosso
tororosso  •  10 Iunie 2023, 14:17

Greșit ! Bursucule ” e greu ca un antrenor să mai repete aceste performanțe în următoarea sută de ani ? ” Va veni un alt antrenor rege cu mare regat în România care cu ajutorul lui D-zeu dar mai mult a federalilor va câștiga tot 200 de ani și ăia bisecți.

tricicletacuelice
tricicletacuelice  •  10 Iunie 2023, 09:20

În Coreea de Sud e puţin probabil să înţeleagă cineva româneşte, aşa că îi va fi uşor să pomenească sfinţii din calendar şi să ţină lecţii de anatomie, după obiceiul lui !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează