FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ-FCSB, JOI, 21:00, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK, GSP.RO

Dan Petrescu l-a contrazis pe Dică și a făcut o afirmație dubioasă: "Nu cred că e un meci așa de important pentru clasament"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 16:40

Dan Petrescu l-a contrazis pe Nicolae Dică, după ce tehnicianul FCSB-ului a afirmat că CFR Cluj este favorită în meciul pe care cele două formații îl dispută joi. 

Antrenorul clujenilor este de părere că FCSB rămâne favorită la câștigarea titlului, având în vedere valoarea lotului antrenat de Nicolae Dică.

"Nu cred că e un joc așa important acum pentru clasament, pentru că s-au jucat doar 10 meciuri. Steliștii au lotul cel mai voloros și cei mai multi bani investiți. Ei sunt marii favoriți să câștige campionatul. Dacă își fac două echipe, cred că ambele pot câștiga campionatul", a spus Dan Petrescu la conferința de presă susținută înaintea meciului.

În ciuda faptului că stadionul din Gruia va fi plin la meciul de joi, Dan Petrescu este convins că în tribune vor fi și mulți fani ai roș-albaștrilor. 

"Sunt realist, știu ce înseamnă Steaua, sunt convins că vor fi foarte mulți fani de la Steaua în tribune", a adăugat antrenorul.

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB se va juca joi în Gruia, de la ora 21:00 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, Telekom TV, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
blatistu49
blatistu49  •  20 Septembrie 2017, 20:38

blat scirbos se pregateste

blatistu49
blatistu49  •  20 Septembrie 2017, 20:37

de nu ai statin Chinaai venit inapoi *** rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  20 Septembrie 2017, 20:36

inseamna ca va fi un blat scirbos daca le face dedicatii prostii mai cumpara bilete sa fie batjocoriti

Vezi toate comentariile (5)
Comentează