FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 2-3

Dan Petrescu lansează critici la adresa sistemului competițional din Liga 1: "Mi se pare incredibil"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 23:07

La finalul meciului câștigat de CFR Cluj în fața Astrei (3-2), Dan Petrescu a criticat sistemul competițional din Liga 1, fiind de părere că punctele nu ar trebui înjumătățite la finalul sezonului regulat.

"Ne-ar plăcea să fie play-off si play-out, dar să rămână echipele cu același număr de puncte. Nu e normal sistemul actual. Mi se pare incredibil", a spus Dan Petrescu la conferința de presă de după meci. 

Tehnicianul clujenilor a adăugat că îi consideră pe cei de la FCSB favoriți la titlu, în ciuda faptului că CFR are un avans de patru puncte față de formația antrenată de Nicolae Dică.

"Cred că Steaua este favorită la titlu, eu incă sunt surprins de câte puncte am făcut", a adăugat Dan Petrescu.

Etapa trecută, FCSB și CFR Cluj au încheiat la egalitate meciul direct disputat în Gruia, scor 1-1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
torinezul
torinezul  •  26 Septembrie 2017, 16:14
Postat de ucluj2011 pe 26 Septembrie 2017, 09:30

Da Petrescule , nu ar trebuii înjumătățite punctele pentru că aveți voi cele mai multe puncte. Dacă ar fi avut Dinamo sau Steaua mai multe , trebuiau nu numai înjumătățite dar și desființate (punctele). Subiectivismul , lipsa de FairPlay și nesimțirea noastră Românească cea de toate zilele...

”Nu mi se pare corect actualul sistem de desfășurare a campionatului, nu mi se pare normal, dar trebuie să-l acceptăm. Este un sistem care.... Bine, mie mi-ar plăcea să fie un sistem cu play-off și cu play-out, dar să rămână fiecare cu punctele lui. Așa da, așa ar fi normal, oriunde în lume. Dacă ai implementa un astfel de sistem într-o țară precum Anglia, Italia, Germania sau Spania, ar râde toată lumea. Cum, tu muncești, faci puncte și după aceea vin alții și ți le înjumătățesc? Nu mi se pare normal. 100% nu este normal. Dar, dacă așa s-a stabilit, respectăm. Dar, nu mi se pare normal. Să se facă play-off și play-out, dar fără să se înjumătățească punctele. Sigur, din sezonul viitor, nu din acest campionat”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de după meciul de la Giurgiu.

1060933040644224
Gabby Ursu  •  26 Septembrie 2017, 14:10

Nu ne intereseaza parerea ta .... acum 2 ani cand a fost inplementat trebuia sa ai o opinie .... Nu cumva vrei sa fi declarat si campion etapa urmatoare??? Ti-ai stricat imaginea bursucule ai devenit buricul pamantului le sti tu pe toate

catalin_cj
catalin_cj  •  26 Septembrie 2017, 11:17
Postat de torinezul pe 26 Septembrie 2017, 11:03

Citesc si ma minunez de prostia unora ca tine !! Deci CFR are 5 lovituri de la 11 m ,iar FCSB 4 !!!! Mare diferenta !!!! Acum hai cu placa ca ale CFR-ului au fost la 0-0 . Daca ai avea o mimina decenta ai cauta prin arhive sa vezi si in cazul FCSB-ului la ce scoruir le-au primit .

Sa nu uitam ca CFR-ului nu i s-au dat un penalty clar cu Botoșani și unul și mai clar cu Astra. Ba la Botoșani a luat galben Omrani pentru simulare.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează