FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu, replică pentru Marius Șumudică: „Accept multe, dar nu asta! Să-și vadă de antrenorat și să aibă rezultatele mele”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 18:04 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 19:59

Dan Petrescu (53 de ani) a oferit replica după atacul fără precedent lansat de Marius Șumudică (50 de ani).

  • CONTEXT: După eșecul cu Jablonec, 0-1, în grupele Conference League, Dan Petrescu a acuzat o pregătire precară a echipei.
  • Marius Șumudică s-a simțit vizat și a lansat un atac dur.

În timpul conferinței care prefațează derby-ul de luni, dintre CS Universitatea Craiova și CFR Cluj, Dan Petrescu a fost întrebat și despre conflictul cu Marius Șumudică.

Dan Petrescu, replică pentru Marius Șumudică: „Îi doresc să aibă rezultatele mele”

„Nici nu am văzut și nici nu am citit ce a zis Marius Șumudică. Doar am auzit. Eu nu am vorbit rău de nimeni de când mă cunoașteți. Dacă eu am spus ceva rău de un antrenor, aici îmi dau demisia și plec. Declarația a fost clară, dacă făceam eu pregătirea. Dar nu am zis că antrenorul precedent a făcut-o greșită.

Dacă ziceam așa, avea dreptul să zică ce vrea el. Eu nu am vorbit rău de niciun antrenor. Eu doar mă apăr și m-am apărat. Îi doresc multă baftă lui Șumudică, să antreneze unde vrea el și să aibă rezultatele pe care le-am avut eu. Îi doresc să își găsească repede echipă și să își vadă de antrenorat!

În niciun caz nu vreau să fac polemică cu un antrenor, public. Putea să mă sune pe mine și să rezolvăm. Am înțeles că a intrat la televizor. N-am pomenit așa ceva. Eu am avut o dispută în trecut și cu Hagi, dar nu am făcut așa ceva.

Eu n-am zis că a făcut el pregătirea proastă, ci că preferam să o fac eu, cum știu. Când iau o echipă din mers, nu e echipa mea. Nu am dat în nimeni, niciodată! Eu îmi respect colegii! Accept orice, dar să nu se ajungă la jigniri", a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

VIDEO Dan Petrescu, replică pentru Marius Șumudică: „Să își găsească echipă și să își vadă de antrenorat”

Atacul lui Marius Șumudică la adresa lui Dan Petrescu

Mi-e jenă. E jenant să intru în discuții contradictorii cu un coleg. I-aș pune o singură întrebare domnului Petrescu. Am intrat din respect pentru ce s-a întâmplat și pentru toți iubitorii de fotbal. Vă spun exact ce se întâmplă la CFR. Dacă afirmă aceste lucruri, este grav.

Echipa e nepregătită? A avut două săptămâni să o pregătească. A pregătit-o, le-a dat vână și cu Steaua.... Cum a putut să îi calce în picioare pe FCSB, nu marcând 4 goluri cu lungă și cu a doua. Asta pe ploaie. Nu poți face asta fără pregătire fizică. 

Nu sunt eu vinovat că aduce jucători care au două viteze, încet și foarte încet. Nu sunt eu vinovat că Petrila și Omrani nu mai sunt cei care erau cu mine. Eu nu intram în direct. De o lună de zile nu vorbesc, dar nu veni acum să împroști cu noroi în niște oameni care te-au lăsat pe primul loc, cu 21 de puncte
- Marius Șumudică

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

ANALIZĂ Suntem la coadă și în lumea a 3-a! » Doar două echipe din Conference au fost mai slabe decât CFR Cluj

Universitatea Craiova are cifrele, CFR-ul are o criză! Atuul oltenilor + șocul de la Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  20 Septembrie 2021, 10:42

DAn Petrescu ia schimba tactica si joaca ce juca-i la FOGGIA cu Zemman !!! Castiga cu 4-3, 6-4 sau 5-2 si cresti si valoarea jucatorilor din atac ...ca nu ai vandut nici un aparator la atata aparare cat ai facut! Nu-i lasa sa respire pe jucatori toata durata meciului , sa atace incontinuu !

mandpv964
mandpv964  •  20 Septembrie 2021, 10:41
Postat de varicocel pe 19 Septembrie 2021, 21:11

Degeaba vă faceți pe voi, dar Petrescu e cel mai bun antrenor din liga asta de r''' t. Nici măcar nu-l merităm. Când în țara lui "escu" avem parte doar de mascaradă, clovnerii, mitici, memei, gigisti și ***şti, Petrescu e băiat onest prin ce are să ne ofere.

Tu probabil esti din Tara frumosilor, desteptilor, harnicilor, seriosilor.. De pe la Cluuuujj cumva?

elgabri
elgabri  •  20 Septembrie 2021, 10:06

Petrescu a pregatit CFR ul doar la meciul cu FCSB ;))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează