FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Dan Petrescu: "Nu revin în ţară, Steaua nu are bani să-mi achite clauza"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul lui Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, a făcut primele comentarii după instalarea lui Mihai Stoica drept manager general la Steaua şi a precizat că nu se pune problema să antreneze formaţia roş-albastră.

"Eu nu mă întorc în ţară. Steaua nu are bani să-mi plătească clauza, aşa că nu am cum să plec de la Krasnodar. În proporţie de 99 la sută răman la Kuban", a comentat Petrescu.

"După păerea mea, aducerea lui Meme este cea mai bună mutare făcută de Steaua în ultimii ani. Meme ştie fotbal, este pasionat şi are ochi buni la jucători", a completat "Bursucul"

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (8)
haxor
haxor  •  21 Noiembrie 2010, 17:19

Un mod elegant de a evita o cerere, cred ca Petrescu si-ar dori din tot sufletu sa antreneze Steaua, nu cred ca in acest moment patronata de Becali. E o parere personala si nu cred ca lui Dan o sa-i lipseasca ofertele si nu vad de ce sa riste stiind prin ce trec cei ce trec pe la Steaua!?

ghandalf
ghandalf  •  21 Noiembrie 2010, 16:30

Mai alpin(istule), se vede treaba ca ti-e aerul prea rarefiat acolo, ca n-ai destul oxigen pentru bietul tau neuron... Daca ar fi fost cum zici tu, acum aveam 10 puncte peste Otelul... DIXIT

coclender
coclender  •  21 Noiembrie 2010, 16:17

Fortza Steaua!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează