FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI - VASLUI 1-2

Dan Petrescu: "Eram sigur că o să pierdem azi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2009 00:00

Dan Petrescu, antrenorul Urziceniului, se declară dezamăgit de prestaţia echipei sale din partida cu Vaslui, însă speră ca jucătorii săi să se revanşeze în meciul de la Glasgow.

"Speram să punem în practică ce studiasem la antremamente. Wesley e mereu liber la 11 metri şi au jucători care trag bine din afara careului. Pierdem împreună, cîştigăm împreună. Vin prea multe meciuri şi nu avem timpul necesar să ne gîndim la rezultat. Eram sigur că o să pierdem.

Pierdem împreună şi cîştigăm împreună. Am avut jucători la naţională, iar acest lucru s-a văzut. Nu au avut timp să îşi revină şi nu i-am putut pregăti cum trebuia. Şi Vasluiul şi Dinamo ne-au bătut, din păcate. Poate meciul următor, la Glasgow, vom învinge şi vom uita înfrîngerea de azi.

Sper să jucăm la fel de bine, ocaziile din păcate au fost puţine. Sunt cîţiva jucători care m-au dezamăgit. E clar ca ceva a scîrţîit undeva. E greu să motivezi 25 de jucători. Trebuie să fii strict cu jucătorii. La noi, cum îi laşi puţin, cum nu mai ai rezultate. Aveam nevoie de un alt rezultat. Sper să mă refac după acest rezultat. Numai o victorie sau un rezultat de egalitate în Champions League m-ar face să îmi revin", a declarat tehnicianul Urziceniului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
 •  17 Octombrie 2009, 04:30

Pentru Dan Petrescu pe care il respect foarte Mult, ca ai pierdut in fata unui alt stelist este partea pozitiva a acestui esec, este un semnal de alarma ca jucatorii au luat usor meciul si asta nu este bine.Dane ramii acelas sportiv de calitate care ia si sucesele si infringeriile cu aceiasi judecata limpede.Nu te lasa influentat de cei ce nu se pricep la fotbal si opiniile lor indoielnice. Bafta Unirea Urziceni si Dan Petrescu

 •  17 Octombrie 2009, 02:02
Postat de stelistul07 pe 16 Octombrie 2009, 23:47

FC Vaslui nu merita victoria, Unirea a ratat ocazii incredibile care trebuiau sa fie goluri.

haha, oierul te-a invatat sa vorbesti?! ca numai el era in stare sa zica dupa steaua-cfr 2-2 ca merita sa bata si ca a fost muuuuult peste cfr... hai ma oaie, serios, nu ai vazut ca vasluiul a dominat uneori copios fc urzica???? ocazii incredibile? care tata?

 •  17 Octombrie 2009, 01:47
Postat de pe 17 Octombrie 2009, 01:41

ba care il mancati de cur pe dan;ce buget a avut la sportu?ce jucatori a lasat acolo?sa batut toata liga 1 pe iei.traieste siman si acum de pe urma lui dan.la urziceni ce buget are?joaca cu ce are, fara super transferuri.daca striga gigi si borcea nu e nimic? daca striga dan e crima?va sta in gat urziceniul/ frustatilor....e primul antrenor din liga 1.

dan e cel mai bun, asa cum costea e de nationala=)) fii serios, cunoaste si el ceva jucatori ra.ta.ti si fru.stra.ti pe care i-a invatat sa se tavaleasca si gata, o facut echipa. la sportul chiar a avut echipa, se vede si azi, jucatorii de atunci au devenit ceva...pacat ca e munca lui andone...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează