FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu a pus ochii pe un fotbalist de la Rapid » Conducerea, mandatată să-l transfere urgent!

Alexandru Albu (#23) // foto: Imago
Alexandru Albu (#23) // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 10:29 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 11:36

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul de la CFR Cluj, l-ar dori pe Alexandru Albu (28), mijlocaș defensiv de la Rapid.

Dan Petrescu a pus ochii pe unul dintre fotbaliștii care au impresionat la Rapid în acest sezon. „Închizătorul” Alexandru Albu, împrumutat de alb-vișinii de la Concordia Chiajna până vara viitoare, se află pe lista „Bursucului”.

Dan Petrescu îl vrea pe Alexandru Albu, de la Rapid! 

Antrenorul campioanei îl vrea pe Albu „cu orice preț”, chiar în această iarnă, susține Fanatik. Albu are 4 goluri în Liga 1 în acest sezon, în cele 9 meciuri jucate.

Media indexului său InStat este de 263, a doua cea mai mare în rândul mijlocașilor defensivi după cea a lui Jonathan Rodriguez (CFR Cluj, 265). Albu stă bine la duelurile defensive și se poate lăuda cu o acuratețe decentă a paselor reușite, de 86%. Are o medie de 32 pase precise pe meci. În plus, este, alături de Cascini, singurul mijlocaș defensiv cu 4 goluri înscrise în acest sezon.

Problema CFR-ului? Rapid îl are pe Albu sub formă de împrumut până în vara lui 2022, astfel că ardelenii ar trebui să se înțeleagă atât cu Rapid, cât și cu formația care-l deține pe fotbalist, Concordia Chiajna, pentru un transfer în iarnă.

Rapid are prioritate

Rapid se află într-o poziție bună de a-l păstra pe Albu și din vară, întrucât are opțiunea de a-l cumpăra definitiv de la Chiajna în schimbul a 200.000 euro.

Anul trecut, Alexandru Albu a jucat la UTA, unde a avut un sezon bun, care a culminat cu o convocare la echipa națională a României. De altfel, și cota pe transfermarkt aproape s-a dublat, de la 400.000 de euro, în aprilie anul trecut, acum este 750.000 de euro.

Sezonul trecut, Albu a adunat 37 de meciuri la UTA, în care a înscris de două ori. A jucat de cele mai multe ori ca mijlocaș defensiv, dar a fost folosit și ca inter sau fundaș central.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Revin „greii” la FCSB » Însănătoșirile lui Coman și Tănase scot din schemă doi jucători de atac

Iuliu Mureșan, dărâmat după o nouă umilință a lui Dinamo: „Nu-mi vine să cred. Mi-e rușine de ce se întâmplă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
mosierul
mosierul  •  28 Septembrie 2021, 20:32
Postat de canta_cucu_ntr_un_bradut pe 28 Septembrie 2021, 12:52

cfr campioana arbitrilor, o rușine!

...nu mai mult ca și *** ...îți înțeleg frustrarea fcsb-istule...an de an numai cu tratamente antidepresive...toate au o limita, hehehehe

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radufl
radufl  •  28 Septembrie 2021, 20:28

Până una-alta, CFR este echipa-fanion a Clujului (7 titluri!) și tot o echipă a feroviarilor, ca și Rapid. În mod normal, galeriile ar trebui să fie înfrățite, însă cine mai înțelege ceva din ce se întâmplă cu suporterii... frustrările "U"-iștilor, în schimb, sunt amuzante: o fi U Cluj echipa cu cei mai mulți suporteri locali, dar la palmares și nivel de civilizație sunt departe, foarte departe...

mosierul
mosierul  •  28 Septembrie 2021, 20:27
Postat de c23665 pe 28 Septembrie 2021, 14:06

CFR Cluj s-a înteles cu argentinianul Ferreyra!

jajajajajaja....dacă e adevărat, urmează zile depresive pentru mulți...de U -isti n-are rost sa mai amintim ...ei sunt de ani buni în depresie in forma agravata când aud de CFR Cluj

Vezi toate comentariile (18)
Comentează