FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dezvăluiri despre Dan Șucu: „Din păcate, a ajuns la Rapid. Dar ține cu altă echipă”

Articol de , - Publicat luni, 15 august 2022 17:40 / Actualizat luni, 15 august 2022 18:48

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea ca formația alb-roșie să găsească un nou investitor, care să o ajute să-și rezolve problemele.

Tehnicianul spune că Dinamo ar avea nevoie de un finanțator precum Dan Șucu, care deține 50% din acțiunile Rapidului, spunând despre acesta că ar fi fanul „câinilor”.

Dinamo se teme de o nou-promovată! Burcă, înaintea derby-ului etapei de Liga 2: „Sper să ne ridicăm la nivelul Oțelului”
DINAMO
Dinamo se teme de o nou-promovată! Burcă, înaintea derby-ului etapei de Liga 2: „Sper să ne ridicăm la nivelul Oțelului”

Ovidiu Burcă: „Dan Șucu ține cu Dinamo”

„Din păcate, domnul Șucu a ajuns la Rapid, deși e un mare dinamovist.

La Dinamo e nevoie de un om care să aibă viziune și putere financiară. Domnul Șucu este un om de afaceri care a făcut lucruri importante. E nevoie de un astfel de finanțator.

Dar banii nu îți aduc nicio garanție. Sunt un sprijin pentru performanță. dar un buget nu îți asigură 100% promovarea”, a declarat Bratu în conferința de presă susținută azi.

Rapid a făcut performanțe cu dinamoviști 

Din cele trei titluri din istorie, Rapid a cucerit două cu dinamoviști pe bancă: Mircea Lucescu și Mircea Rednic. În plus, pe teren s-au aflat jucători cu puternice legături cu Dinamo, precum Ioan Ovidiu Sabău sau Dănuț Lupu. 

Acum, Rapid este antrenată de Adrian Mutu, fost jucător și președinte la Dinamo, iar în lot se află jucători trecuți prin „Ștefan cel Mare”: Dragoș Grigore, Valentin Costache sau Damien Dussaut.

Vlad Iacob, detalii despre discuțiile lui Dinamo cu Mohammad Murad

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, susține că discuțiile cu Muhammad Murad, om de afaceri o avere de 150 de milioane de euro, decurg foarte bine. 

Declarația acestuia îl contrazice pe Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al lui Dinamo, care a declarat că formația alb-roșie este dispusă să discute cu orice investitor și susține că Muhammad Murad nu le-a cerut oficial niciun document.

„Situația financiară a clubului nu este una foarte fericită. Este una dificilă, nu am ascuns acest lucru. Însă căutăm soluții și sper eu că suntem aproape de identificarea lor. Tot ceea ce spun acum e că facem tot ce putem să avem bugetul necesar pentru a ne lupta la promovare.

Discuțiile cu domnul Murad decurg foarte bine. Mai vorbim și cu alți oameni care pot fi co-investitori în club. De asemenea, avem și discuții cu parteneri comerciali. Însă aceștia vor să vadă puțină stabilitate la nivelul clubului. După cum știți, Dinamo e un brand. E una dintre cele mai mari grupări ale fotbalului românesc”, a spus Vlad Iacob, potrivit digisport.ro.

VIDEO Ovidiu Burcă, întrebat despre lotul lui Dinamo: „Nu vreau să dau verdicte!”

Citește și: 

Cristi Borcea, mesaj tranșant pentru fanii lui Dinamo: „Galeria să nu aibă niciun cuvânt de spus! Cum să vină să conducă ei?!”

Belgianul refuzat de Burcă la Dinamo semnează cu fosta campioană a României

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
argus
argus  •  17 August 2022, 23:48

Trebuie sa fii ori prost ori "caine pana la moarte", ca sa ajungi sa iti arogi ca succesele unei echipe (Rapid) s-a datora jucatorilor ce "...unor jucători cu puternice legături cu Dinamo, precum Ioan Ovidiu Sabău sau Dănuț Lupu..." sau antrenorilor, fosti jucatori la Dinamo (M.Lucescu si Rednic). Burca, Burca! Stii vreo echipa care nu a avut jucatori sau antrenori "trecuti pe la alte echipe? Apoi, ce-i vrajeala cu "Sucu tune de fapt cu Dinanmo" in timp ce acesta este investitor la o alta echipa (Rapid)? Tine atat de mult, incat "nu da un ban" pe...Burca si intreg managementul lui Dinamo? Cata minte poti sa ai ca sa faci "praf" performanta unei echipe de la carea ai "***" in timp! Poti spune, in aceesi lipsa de logica, ca Dinamo se bazeaza pe un fost jucator al Rapidului, Burca? Real Madrid, Barcelona, Manchester, Liverpol, Bayern s.a.m.d, au performat DOAR TRANSFERAND JUCATORI AI ALTOR ECHIPE? Poti, doar daca te numesti BURCA! Mare "pacat" ca Mutu a fost presdinte si jucator la Dinamo (ai uitat ca a fost jucator la Arges?)! Ce-i povestea cu "jucatori trecuti prin Stefan Cel Mare, intre ei Costache? Nu cumva a fot "trecut" pe la CFR Cluj? Mare fitilist, in loc sa-si vada de echipa, a tot sapat de ajuns in ...groapa din Stefam Cel Mare Bine ca Rapid a scapat de tine! Pacat de Dinamo ca "s-a captusit" cu un astfel de manager!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Chess
Chess  •  17 August 2022, 07:36

De cand numele echipelor infiintate de comunisti sunt cuvinte obscene, d-lor asa zisi ziaristi. ?!

Chess
Chess  •  16 August 2022, 13:49

De ce din pacate ziaristule ?! *** *** comuniste ...important este ca baga banii la Rapid !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează