FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Dan Șucu reacționează, după ce Gigi Becali l-a luat peste picior: „Trebuie să mai mănânce multă pâine ca să ia el de la mine. Poate îi cumpăr tot Rapidul cu 3 milioane!”

Articol de - Publicat joi, 11 august 2022 15:40 / Actualizat joi, 11 august 2022 16:36

Dan Șucu a reacționat în premieră, după ce Gigi Becali a respins ironic interesul Rapidului pentru Florinel Coman (24 de ani) și Darius Olaru (24 de ani).

Patronul FCSB a spus că Rapid nu are nicio șansă să cumpere vreodată jucători de la echipa roș-albastră, iar unul dintre acționarii giuleșteni, Dan Șucu, i-a dat replica. 

Adrian Mutu confirmă interesul anunțat de GSP pentru Florinel Coman și Olaru: „Am vorbit cu domnul Becali”
RAPID
Adrian Mutu confirmă interesul anunțat de GSP pentru Florinel Coman și Olaru: „Am vorbit cu domnul Becali”

Dan Șucu, replică pentru Gigi Becali

 „Eu nu mă bag în astfel de discuții. Nu mă ocup de transferuri. Totuși, dacă există oportunitatea de a investi, avem posibilități”, a spus Dan Șucu pentru GSP.ro.

Gigi Becali: „Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”

Contactat miercuri seară de GSP.ro pentru a comenta informațiile conform cărora Rapid ar tânji la Coman și Olaru, Gigi Becali a negat vehement posibilitatea ca orice jucător de la FCSB să ajungă la Rapid:

„Prostii, vorbesc aiurea! Doar atât spun: niciodată nu o să poată Șucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman și Olaru? Așa zic și eu că dau eu 3 milioane pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro! 

Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”, a spus Gigi Becali.

Tot timpul cel mare ia de la cel mai mic. Eu sunt mai mare și iau eu de la Rapid. Eu nu am nicio treabă să dau jucători. Când vând o marfă, nu contează cine o ia. 

Trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Florinel Coman, trebuie să aibă 5 milioane, dacă îl vrea pe Olaru, trebuie să dea 6 milioane. Dacă vrei să faci ofertă, fă! Dar 3,5 milioane de euro e batjocură. Cred că ei că merge cu batjocura.

Nu poate să facă Rapid ofertă lui Becali. Nu are cum. Trebuie să se mai nască de două sau trei ori. Îl vrei pe Coman? Dă 5 milioane. Îl vrei pe Olaru? 6 milioane.  Vând și la Craiova, vând și la CFR. Dar la prețul pe care-l cer. Asta e batjocură à la rromi! Doar la rromi se face batjocură. Doar rromii fac d-astea! Ce ar fi să fac acum o ofertă pentru un jucător. Dacă dau 10 euro, nu e batjocură?

- Gigi Becali, azi la ProArena

VIDEO Adrian Mutu, înaintea derby-ului cu Petrolul: „Avem în față o echipă care se apără foarte bine”

 Citește și:

De ce s-au întors românii pe stadioane? Asistență ieșită din comun: media în Liga 1 e cea mai mare din ultimii 15 ani! » 5 EXPLICAȚII

Șoc la revelația startului de sezon din Liga 1! I-a anunțat pe jucători în vestiar că pleacă + Prima reacție

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (46)
DreamT
DreamT  •  13 August 2022, 09:05
Postat de mihneailie030 pe 11 August 2022, 17:44

Urlă frustrarea în Becali. În adâncul sufletului lui, știe pe ce poziție socială se află și probabil îl roade mult chestia asta. De aceea are și rabufnirile pe care le are. Oricum e un personaj demn de toată mila și disprețul nostru, deopotrivă!!!

Faptul că Șucu e mai civilizat decât Becali nu e mare realizare? Normal, în concepția ta, trebuie să fii grobian și plin de tupeu. Apoi, ce pretenții de performanță ai de la șeful de la Rapid, când omul ăsta doar ce a picat în fotbal chiar de anul ăsta? Tu te citești sau ești făcut de Gigi?

patratel2019
patratel2019  •  12 August 2022, 08:14

Rapidul a fost intotdeauna o echipa mai degraba mediocră decat vârful de lance al fotbalului romanesc! Are si acum ca si inainte de 89 mulți clovni la club si pe teren...

luter
luter  •  12 August 2022, 06:57

Cum poate gândi un om ce are afaceri serioase făcute cu bun simt și un samsar mache, la care doar banii contează.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează