FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu, o nouă reacție după plecarea de la Dinamo: "Când vezi că nu ești ascultat, la un moment dat îți dispare entuziasmul"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 22:13

Ionel Dănciulescu, 41 de ani, a anunțat că s-a despărțit de Dinamo astăzi, dar a făcut-o în relații bune cu șefii clubului. Fostul director general recunoaște însă că s-a simțit dat deoparte atunci când a fost vorba despre decizii importante. 

"Nu mai revin, am discutat cu domnii Negoiţă şi David, mi-am luat la revedere, ne-am despărţit în condiţii amiabile. Dinamo nu stă în Dănciulescu sau într-un jucător. Am vorbit foarte mult cu Claudiu ieri, dar decizia mea a fost luată.

Deocamdată sunt acasă, vreau să mă liniştesc, voi vedea ce decizie voi lua în perioada următoare, mi-aş dori să rămân tot în fotbal, decid în funcție de ofertele pe care le am. Până atunci, mai o sală, mai pe la televiziune" a spus Dănciulescu conform TV Telekom Sport.

...despre David: "Dacă domnul David a spus că nu m-a văzut pe la birou, așa este. Aveam un birou, într-adevăr, dar mie îmi plăcea să fie mai aproape de echipă, pe gazon. Și Florin Bratu mi-a cerut asta cât a fost. Asta e, eu, dacă aș fi putut, nu l-aș fi schimbat pe Bratu"

...despre conducere: "Când vezi că nu ești ascultat, la un moment dat îți dispare entuziasmul. Ceea ce s-a decis în cazul lui Bratu și Nistor e problema conducerii, ei au gestionat situația", a zis Danciu la TV Digi Sport.

Citește și: EXCLUSIV Ionel Dănciulescu tocmai a semnat și a plecat de la Rin: "Echipa și Claudiu Niculescu au nevoie de susținere necondiționată"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
423789274486889
Yanis Dinamo  •  25 Septembrie 2018, 08:41

Danciu felicitari, ai fost, esti si vei ramane un DINAMOVIST ! In ceea ce priveste ,,biroul" (dl. David sa ramana in el adica in birou !) tau a fost si va ramane terenul de fotbal ! Bafta multa si sa auzim numai de bine ! Poate vei face un cantonament la Govora !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează