FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prin ce a trecut Dănciulescu după transferul de la Steaua la Dinamo: "Plângeam în vestiar. Până a venit Dinu la mine"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 20:30

Ionel Dănciulescu recunoaște că a avut probleme după transferul la Dinamo, venind de la rivala Steaua. Fostul atacant era înjurat de suporterii dinamoviști constant, chiar și după meciuri câștigate. 

"Am avut și eu momente grele în cariera mea. Cristi Borcea nu mă lăsa să plec. La fel Giovanni. Îmi era greu, chiar voiam să renunț, aveam momente când nu mai îmi doream să merg la antrenament.

Țin minte că după un meci de Cupă, câștigat 3-0, oamenii mă înjurau tot pe mine. A doua zi m-am dus la antrenament și am plâns în vestiar. A venit mister Dinu la mine și m-a liniștit. Nu a fost ușor", a zis Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Ionel Dănciulescu a lăsat-o pe Steaua în 2001. A jucat din 1997 în Ghencea și a câștigat două titluri, o Cupă și o Supercupă. La Steaua are 69 de goluri în 162 de meciuri.  La Dinamo în 281 de meciuri a marcat 112 goluri. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
427463551044568
Dorin Cheregi  •  25 Decembrie 2018, 10:39

Danciulescu se face ca nu stie de ce a avut probleme la reantoarcerea la Dinamo. Este un mare ipocrit care nu avut bunul simt sa isi ceara scuze pentru gesturile pe care le facea catre galeria noastra cand marca avand tricoul *** pe el. *** asteptam inca scuzele tale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrinibamus
dobrinibamus  •  25 Decembrie 2018, 10:26

Ca orice cameleon ... isi schimba culoarea dupa cine il .. plateste ! Atat si nimic mai mult ...

alexdnm
alexdnm  •  25 Decembrie 2018, 00:32

Sa nu uitam ,ca,inainte de a veni la Steaua,a jucat in Turcia de la Antaliaspor..iar inainte a jucat tot la Dinamo ! De aceea a avut zile grele.. a semnat cu Steaua.Dar..nu a fost vina lui ! Cand s-a reintors din Turcia,a vrut sa semneze cu Dinamo,dar a fost refuzat de Borcea! Atunci,a ales tradarea.Nu i-a fost usor. Nu credeam ca se va mai intoarce la Dinamo.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează