FOTBAL  »  Superliga  »  CADE TRANSFERUL LA RAPID?

Dani Coman: "Am toate motivele să rămîn la Braşov"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2010 00:00

Ex-rapidistul Dani Coman pare hotărît să continue la Braşov, deşi este dorit din nou în Giuleşti.

"Ştiu doar că pe 14 iunie trebuie să fiu prezent la FC Braşov pentru reunire. Nu am discutat cu nimeni de la Rapid şi nu ştiu să vă zic mai multe. Momentan sunt în concediu, joi revin în ţară şi asta-i tot.

Poate mai sunt şi alte variante. Mă simt grozav la Braşov, este un oraş care îmi prieşte. Am toate motivele să continui aici, asta dacă se vrea performanţă, dacă nu, îmi găsesc altă echipă", a declarat Dani Coman în LIbertatea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bogdan1407
bogdan1407  •  09 Iunie 2010, 17:40

acolo sa ramana! nu mai merita tricou rapidului..

pancone51
pancone51  •  08 Iunie 2010, 18:36

foarte bine faci ,iti multumim ptr ce ai facut la Rapid dar, il avem pe BORNESCU si eu inclin mai degraba si spre MARINESCU fzr1923

Vezi toate comentariile (2)
Comentează