FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dani Coman are un singur of: "Doar un titlu cu Rapid îmi mai lipseşte"

Dani Coman, portarul Rapidului
Dani Coman, portarul Rapidului

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 22:16

Toată lumea se gîndeşte numai la titlu în tabăra Rapidului. Portarul Dani Coman spune că singurul trofeu care-i mai lipseşte din palmares este un titlu cu Rapid şi este convins că poate adăuga această performanţă în CV la finalul acestui sezon.

Într-un interviu acordat cotidianului Adevarul, acesta a povestit momente inedite din cariera sa şi a vorbit despre aşteptările de la acest sezon.

"Eu vreau să câştig campionatul cu Rapid. Am în palmares cupe şi Supercupe, am jucat la naţională, dar un titlu îmi lipseşte cu Rapid. Cred că voi mai apăra cinci ani, fără probleme. Vreau să-mi închei însă cariera la Piteşti, să joc un an acolo, la FC Argeş, club la care am debutat în Liga I. Din păcate însă, actuala echipă a Argeşului nu mă reprezintă...", a spus Dani Coman.

Chiar dacă a reuşit cîteva meciuri foarte bune în poarta Rapidului, Dani Coman şi-a luat deja gîndul de la naţională. 

"Nu mă mai gândesc la naţională. Sînt portari tineri, de valoare, care au nevoie de continuitate, dar, dacă vreodată va fi nevoie şi de mine şi voi fi convocat, ar fi extraordinar! O să vin cu cea mai mare plăcere", a mai spus portarul Rapidului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ionybws
ionybws  •  03 August 2011, 00:32

si o sa-ti lipseasca in continuare :))

stefan888
stefan888  •  02 August 2011, 23:41
Postat de tomita_1965 pe 02 August 2011, 22:40

Tu cred ca iesti din SECTA lu RAZVAN de aceea nu vei avea ocazia de asa ceva.

si tu cred ca "iesti" din secta stelutei , de nu sti scrie , nu va mai fute grija pe voi de rapid , vb la sfarsit

romeo01
romeo01  •  02 August 2011, 22:44

Poate vreun titlu cu steOAIA daca mai dai de cateva ori pe langa minge!! Pacat de Bornescu....deja chiar imi pare extrem de rau dupa Sumi!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close