FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dani Coman, avertisment frontal pentru Gigi Becali: „Vorbește despre Alibec? Să-și vadă de treabă că aș putea scrie o carte despre ce se întâmplă de fapt la FCSB”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 21:18

Dani Coman, președintele Astrei, a oferit o replică vehementă după ce Gigi Becali a criticat etica profesională a lui Denis Alibec. 

Patronul celor de la FCSB a declarat că nu ia în calcul transferul lui Denis Alibec din cauza neseriozității atacantului: „Nu poți juca fotbal dacă nu te antrenezi”.

„Vorbește despre băiatul ăla care le-a dat două goluri? Îi transmit că se pregătește foarte bine. Nu a existat antrenament pe care să nu îl facă la sută la sută din capacitate și nu a existat ședință în cantonament la care să nu stea după pregătire și să facă abdomene cu cei mici

Despre ceea ce a spus domnul Becali, că nu se antrena la FCSB, ce să zic? Sunt jucători pe care trebuie să știi să îi pregătești, cum să vorbești cu ei. Cred că Alibec, Budescu și ceilalți jucători au demonstrat că sunt foarte buni la Astra, apoi când au plecat s-a întâmplat ceva. Din vina celor de la FCSB nu au dat randament, din vina conducerii administrative, a conducerii tehnice. E vina întregului club pentru ce se întâmplă acolo”, a declarat Dani Coman TV Digi Sport.  

Dani Coman: „Cei de la FCSB să își vadă de treaba lor”

„Eu îi fac o recomandare domnului Becali. Știu și eu ce se întâmplă la FCSB. Nu am vorbit și nu îmi permit, dar aș putea scrie o carte cu ce se întâmplă acolo. Le recomand să își vadă de treaba lor, de clubul lor și să ne lase pe noi în pace. Să nu mai vorbească de jucătorii noștri”, a încheiat Dani Coman. 

Ce a declarat Gigi Becali despre Alibec

„Mă interesează pe mine de Budescu și Alibec? Alibec, unde se duce, strică! Știu ce s-a întâmplat, știu ce face omul. Nu găseam soluții eu? Îl dădeam gratis! Nu se poate antrena echipa din cauza lui. Nu vrea, țipă, urlă. Vociferează, n-ai ce să-i faci. El acolo la Astra face ce vrea el. N-o să dureze mult așa. Nu poți să joci fotbal fără să te antrenezi” 
- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO // Matchpreview Dinamo - Astra

Vezi și:

Peluza Nord revine alături de FCSB, după eliberarea lui Gheorghe Mustață, liderul facțiunii!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Ianuarie 2020, 11:44

He-he! Să vedeți acușica răspunsul lui Becali... :-D

bratescu_savi1
bratescu_savi1  •  29 Ianuarie 2020, 10:42

comane du te re intoarcete la FC ARGES PITESTI.acolo unde te ai nascut.NU ma i st a si MUNCI intre infractori c a te ai INTOXICAT destul.DU TE la fc argec pitesti si d uuu COPIII lui DOBRIN in CUPELE EUROPEENNE CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE a d ui pe REAL MADRID ATLETICO MADRID asa cum i a adus si incalecat BATUT cu 3 _1 marele GICU DOBRIN ce l ma i TELENTAT MUNCITOR DRIBLEUR TEHNICIAN DIRIJOR CAPITAN FORZA A NATURII C E L MAI MARE TALENT FOTBALIST PRINTUL DIN TRIVALE REGELE neincoronat CEL MA I MARE FOTBALIST ROMAN DAC LUPTATOR din TOTE TIMPURILE din ROMANIA NATIONALA ROMANIA 1-0 PORTUGALIA gol nicolae gicu MARELE DOBRIN stadionREPUBLICII arhicomble arhiplin am fost la meci in tribuna in spatele portii unde GICU DOBRIN a marcat golul;a fost FANTASTIC un vulcan de 80 _90_100 000 UNA SUTA MII SUPORTERI NATIONALA ROMANIA INIMA UNEI MARI IUBIRI;wow quelle tempora;MAMMAMIA CE VREMURI de GLORIE pt fotbalul romanesc DAC ;vrea s a re venim la vremurile de GLORIE de atunci;eram elev la LIE LICEUL INDUSTRIAL ENERGETIC CONSTANTA si am venit ci trenul dela CONSTANTA MAREA NEAGRA special ;NE AM CALIFICAT LA CM MEXICO GUADALAJARA.SI am jucat contra BRAZILIA 3_2 ROMANIA.ANGLIA 1_0 ROMANIA.ROMANIA 2_1 CEHOSLOVACIA .VIVA ROMANIA NATO UE DACIA asa s a n e ajute DUMNEZEU.AMIN

131624217670160
Geani Muraru  •  29 Ianuarie 2020, 09:01

Coman musca mana care il hraneste

Vezi toate comentariile (44)
Comentează