FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dani Coman este afectat de situatia sa incerta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2007 00:00

Bergodi e ingrijorat ca discutiile legate de contractul lui Coman i-au scazut moralul portarului

Dani Coman va fi titular astazi, in ciuda controverselor legate de contractul sau. "E un jucator important pentru noi si nu mi-e teama sa-l folosesc!", sustine Cristiano Bergodi. Antrenorul are insa si motive de ingrijorare: "Normal ca Dani nu are linistea unui jucator care se gindeste doar la antrenamente, care nu are alte probleme. L-am vazut zi de zi, pot sa-mi dau seama de asta. Se amina prea mult rezolvarea intre presedinte si Coman si sper ca pina duminica sa se rezolve situatia lui".

Nicolae Manea, secretarul general al Rapidului, e convins ca "Dani Coman va face un meci mare in aceasta seara. E jucatorul nostru si problema pe care o are el se va rezolva curind, fara sa fie trimis la echipa a doua. Nici nu se pune problema sa se ajunga la astfel de masuri fata de un jucator de echipa nationala, asa cum este Coman!".

Buga "suedezul"

Mugurel Buga a aparut ieri in cantonamentul Rapidului cu un look complet schimbat. Atacantul giulestenilor l-a imitat pe portughezul Abel Xavier si si-a vopsit blond parul si ciocul. "Nea Nae, vezi ca am mai transferat un suedez", au glumit cu Nicolae Manea colegii lui "Pele" in momentul in care atacantul si-a facut aparitia. "Sper sa-mi poarte noroc si sa dau gol cu Dinamo!", a zis Buga. (Greta Goran)


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează