FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII, DUMINICĂ, 19:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dani Coman pune vina pe conducere: ”Nu e suficient ca jucătorii să-şi facă treaba”

Dani Coman, portar Rapid
Dani Coman, portar Rapid

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 12 mai 2012 10:18

Dani Coman, portarul celor de la Rapid, a vorbit despre egalul obţinut în deplasarea de la Mediaş, 2-2, dar şi despre şansele pe care formaţia din Giuleşti le mai are la titlu.

”N-aveam şanse să cîştigăm campionatul, chiar dacă băteam Gaz Metanul. Sînt convins de asta nu de acum, ci de mai multă vreme. Ca să cîştigi titlul, nu e suficient ca jucătorii să-şi facă treaba bine. E nevoie de mai multe condiţii, trebuie ca şi la celelalte niveluri ale clubului lucrurile să meargă cum trebuie”, a declarat Dani Coman, potrivit libertatea.ro.

Portarul giuleştenilor a lăsat să se înţeleagă că jucătorii de la Rapid nu sînt susţinuţi aşa cum trebuie de conducere: ”Spun doar atît: uitaţi-vă la cei de la CFR Cluj cum au sărit în apărarea lui Cadu, după incidentele din timpul derby-ului cu “U”. Tot clubul a făcut zid în jurul lui! Întreb şi eu, aşa: de la noi cine l-a apărat pe Rui Duarte înaintea meciului cu Steaua, cînd Gigi Becali afirmase că i s-a propus să facă blat cu el?”, a explicat Coman.

Rapid întîlneşte duminică, de la ora 19:00 (DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO), pe teren propriu, cu Pandurii.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
biancorossi
biancorossi  •  20 Mai 2012, 13:44

dani coman ar avea dreptate. cu o conditie: jucatorii de fotbal din L1 chiar sa fie impecabili. apoi ar avea dreptul sa vorbeasca. e vlabil si pentru domnul coman.

catzulinho
catzulinho  •  17 Mai 2012, 18:57

trebuie sa vina Copos sa-ti dea bani pt aruncarea cu sticla de apa ? Trebuie sa vina Copos sa-ti dea bani in plus cand scoteai cate o minge decisiva pe meci? Trebuia sa vina Copos sa-ti dea bani pt ca ai alergat, pt ca ai inscris ? Trebuia sa vina alt jucator si sa se planga (desi nu prea avea cine sa merite sa vina) de ce te-ai plans tu?- la cea din urma raspunsul e probabil da.

lp64
lp64  •  13 Mai 2012, 17:28

Ce nerusinat, de parca si-ar fi facut datoria! Copos le-a dat, de bine, de rau, banii, in vreme ce "marii fotbalisti" faceau... CE?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează