FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 0-1

Dani Coman: "Sper ca la finalul campionatului domnul Copos să fie mulţumit de noi"

Dani Coman şi-ar dori ca patronul să fie mulţumit de evoluţiile Rapidului la finalul sezonului
Dani Coman şi-ar dori ca patronul să fie mulţumit de evoluţiile Rapidului la finalul sezonului

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 14 august 2011 16:54

Patronul rapidist George Copos a fost supărat pe prestaţia jucătorilor giuleşteni în partida de la Buzău, cîştigată în faţa Petrolului cu 1-0, cu un gol marcat de Daniel Pancu în minutul 87. VEZI AICI REUŞITA!

"Cred că la valoarea lor şi la salariile mari pe care  le cîştigă, jucătorii Rapidului ar trebui să dea mai mult şi aştept mai mult de la ei pe viitor", a spus George Copos imediat după meciul cu Petrolul. CITEŞTE MAI MULT AICI!

Portarul Dani Coman a comentat reacţia boss-ului giuleştean. "E părerea domnului Copos, trebuie să o respectăm, indiferent dacă ne convine sau nu. Eu sper să cîştigăm în continuare cît mai multe meciuri şi la finalul campionatului dînsul să fie mulţumit de noi", a spus Dani Coman la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bogdanelibm
bogdanelibm  •  14 August 2011, 20:13

CA SA FIE MULTUMIT DE VOI TREBUIE SA LUATI CAMPIONATUL SA VA PLATITI FACTURILE SI SA ACHITATI TOATE DATORIILE CLUBULUI RAPID SI NU STIU SIGUR DACA ATUNCI O SA FIE PE DEPLIN FERICIT

imperator
imperator  •  14 August 2011, 18:15

Daca terminati tot pe 4 sigur va fi , primiti si savarine .....GRATIS ! :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează