FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 3-2

Dani Coman spunea în vară că nu va juca niciodată la Dinamo, iar acum e aproape de "Ştefan cel Mare" » Robocop e poliţist

Articol de - Publicat marti, 17 august 2010 00:00

Dani Coman s-a înţeles în principiu cu Dinamo, urmînd să parafeze zilele acestea un contract pe două sezoane.

Problemele din defensiva "cîinilor" pleacă şi de la portar în perspectiva dinamoviştilor, chiar dacă o analiză a băncii tehnice după meciul cu Rapid a relevat faptul că Naumosvki este în acest moment portarul numărul 1 din lot. "Ce a avut de scos, a scos! Băiatul nu are trac şi e curajos", zic atît şefii, cît şi antrenorii.

Dani Coman este viitorul transfer al "cîinilor". Cel puţin acestea erau datele ieri seară, cînd portarul de 31 de ani s-a întîlnit cu preşedintele Nicolae Badea pentru a pune la punct ultimele detalii ale afacerii. Ieri la prînz, "Robocop" a avut o întrevedere şi cu preşedintele executiv al Rapidului, Dinu Gheorghe, însă cele două părţi nu s-au înţeles asupra detaliilor financiare.

De fapt, acesta este şi principalul impediment în calea parafării actelor cu roş-albii. Coman vrea 240.000 de euro pe sezon, mai ales că vine din postura de jucător liber de contract. "Cîinii" au transmis însă că nu mai oferă salarii uriaşe, iar lui Coman vor să-i dea o primă de instalare şi un salariu de 12.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanţă. Roş-albii erau încrezători ieri că transferul se va perfecta zilele acestea.

50.000 de euro ar urma să primească Dani Coman la semnătură dacă va veni la Dinamo

21 de meciuri a jucat Dani Coman pentru Braşov în sezonul trecut, pînă să se accidenteze

Bani de la Curcă şi Dolha
Surse din cadrul clubului dinamovist spun că în Ştefan cel Mare se vorbeşte despre disponibilizări dacă se va reuşi transferul lui Dani Coman. George Curcă şi Emilian Dolha sînt cei vizaţi. Primul pentru că a avut evoluţii slabe, iar Ema întrucît a fost multă vreme accidentat şi are un salariu de 126.000 de euro pe sezon. Şefii plănuiesc să-l plătească pe Dani Coman din banii ce ar putea fi scutiţi prin rezilierea contractelor celor doi.

N-a mai jucat de 4 luni
Dani Coman a avut o carieră măcinată de desele accidentări. Ultima, în aprilie, cînd a suferit o operaţie complicată la genunchiul drept la Istanbul, acolo unde a urmat şi perioada de tratament. Portarul de 31 de ani susţine că recuperarea a decurs foarte bine şi poate evolua imediat ce va semna, dar "cîinii" ar dori să-l supună unor teste medicale.

Copia lui Hagi din dreapta
Golul superb al lui Gabriel Torje din partida cu Rapid i-a adus numai laude mijlocaşului de 20 de ani. În euforia victoriei de după meci, jucătorii au urmărit la televizor reuşitele contra giuleştenilor, iar Torje s-a ales cu un compliment. "Ai tras ca Hagi cu Columbia, nici nu s-a învîrtit mingea în aer şi s-a dus direct în vinclu!", i-au transmis colegii. "Păstrînd proporţiile şi faptul că a şutat din partea dreaptă, Gabi chiar a înscris un gol superb, a avut execuţie de jucător mare", au povestit "cîinii".

Îl aşteaptă pe Piacek
Dinamoviştii încearcă să-l convingă pe fundaşul central de la MSK Zilina, Josef Piacek, să vină în România. Apărătorul de 27 de ani este văzut de şefi şi antrenori drept soluţia perfectă pentru a rezolva problemele din defensivă. Transferul ar costa în jur de un milion de euro, însă "cîinii" ar urma să plătească în tranşe, prima fiind de maximum 300.000 de euro.

"Săgeată" n-a vrut la Kuban
Dan Petrescu l-a dorit pe Marius Niculae la Kuban Krasnodar, Dinamo îşi dăduse acordul, însă atacantul de 29 de ani a declinat oferta. Din punct de vedere financiar, propunerea era atractivă, dar "Săgeată" nu a dorit să se transfere în liga a II-a din Rusia întrucît a considerat că ar fi un pas înapoi pentru el.

Andrei Cristea la Karlsruhe?

Dorit de Newcastle, Eintracht Frankfurt şi Brescia, Andrei Cristea e aproape de un transfer în liga secundă din Germania. Reprezentanţi ai lui Karlsruhe au fost în tribune la partida cu Rapid, însă atacantul de 26 de ani a evoluat doar o repriză. Germanii îl vor pe Cristea, întrucît plănuiesc promovarea în sezonul următor, după ce anul trecut au terminat doar pe poziţia a 10-a în 2. Bundesliga.

- Darko Zec şi-a dat acordul pentru a evolua la Dinamo, dar trebuie să schimbe impresarii, aceştia solicitînd 100.000 de euro pentru ca fundaşul de 21 de ani să semneze cu "cîinii".
- Marius Alexe ar putea reveni în tricoul lui Dinamo după accidentarea suferită la genunchiul drept în luna mai. Sîmbătă, la Tg. Mureş, el va fi rezervă şi ar putea intra pe parcurs.
- Georgian Păun a solicitat conducerii să i se rezolve situaţia la echipă, întrucît nu este băgat în seamă de Andone şi doreşte să ştie dacă se va conta pe el sau trebuie să-şi caute echipă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
aveon
aveon  •  18 August 2010, 12:08

du-te tare comane...ziceai ca nu se pune problema de bani daca vii la rapid...oricum nu o sa poti niciodata sa joci in fata lui bornescu...NICIODATA!!!

djaltfel
djaltfel  •  18 August 2010, 10:49

Daca pleci la rapid.. te ve`i duce in jos..!

alrpd
alrpd  •  18 August 2010, 10:43
Postat de ponorel pe 17 August 2010, 10:02

Comane te-am respectat chiar daca ai plecat la Brasov dar daca pleci la Dinamo vei fi injurat in continu de galerie si deja ii si dau foc la tricoul tau si stii vei pati si u ca Badoi nu vei juca la Dinamo si vei pleca dupa cate luni si vei regreta si u ca Badoi ca nu ai ales Rapidul.Ce era Badoi pt.Rapid si acum eu un zero si asa vei ajunge si u.

Am spus mereu ca Coman nu e Rapidist adevarat. Sunt maulti agarici care cred ca e normal ce a facut acest mercenar. Un rapidist adevarat trebuie sa poata renunta si la bani cand e vorba de Rapid. Vezi Sapunaru, vezi Pancu etc. avem f multe exemple de fotbalisti dusi la militie si care rezistau la interogatoriu pt Rapid, ca sa vorbim acum de marele rahat cu ochi coman. Sa plece la dinamo, acolo e locul lui. acolo "suporterii" pleaca de la meci la pauza, sau sunt pusi la statia de ampli

Vezi toate comentariile (22)
Comentează