FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Daniel Pancu, ultimele detalii despre revenirea la Rapid: „Eu am cerut altceva!

Daniel Pancu +19   FOTO
Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 10:16

Daniel Pancu (42 de ani), demis din funcția de antrenor al Rapidului la începutul lunii martie și înlocuit cu Dan Alexa, a fost ofertat pentru a ocupa funcția de președinte în Giulești. Cele două părți n-au ajuns deocamdată la un consens.

În această dimineață, Daniel Pancu a oferit ultimele detalii despre stadiul negocierilor cu Rapid. Pretențiile lui Pancone nu coincid, cel puțin deocamdată, cu oferta venită dinspre club:  

„Vom vedea zilele viitoare dacă va fi da sau nu. Mi s-a propus un contract, mi s-au propus niște clauze. Eu am cerut altceva. Vom vedea”, a afirmat Daniel Pancu, la emisiunea „DigiSport Matinal” de la Digi Sport. 

Colapsul Rapidului din 2020 i-a fost fatal lui Daniel Pancu

Daniel Pancu a fost demis din cauza rezultatelor slabe înregistrate de Rapid în prima parte a anului 2020, care au făcut ca echipa să se îndepărteze de locurile fruntașe din Liga 2. Rapid nu a câștigat niciun meci din cele trei disputate după reluarea campionatului. Două egaluri fără gol marcat (0-0 contra Poli Timișoara și Turris) și o înfrângere (0-1 împotriva CSM Reșița) sunt rezultatele care au convins conducerea Rapidului să renunțe la serviciile sale. 

Pancu, care s-a aflat la prima experiență ca antrenor principal, a preluat-o pe Rapid în octombrie 2018, reușind să promoveze în Liga 2.

De ce e Daniel Pancu simbolul Rapidului?

  • a câștigat 6 trofee alături de giuleșteni: titlul (99), trei Cupe (98, 02, 06) și două Supercupe (99, 02);
  • a evoluat la Rapid în 3 decenii și în 4 ligi diferite;
  • a obținut locul 1 în toate cele 4 eșaloane în care a evoluat alături de „vișinii”;
  • are peste 300 de meciuri și 100 de goluri în tricoul Rapidului.

VIDEO. Mesajul lui Daniel Pancu pentru suporterii Rapidului

FOTO. Imagini din cariera lui Daniel Pancu

+15 FOTO

Citește și alte știri despre Rapid: 

VIDEO Dinamovistul Ionuț Lupescu, gest de suflet pentru Rapid! A făcut o donație importantă și s-a îmbrăcat în alb-vișiniu

EXCLUSIV Rapid se teme după vestea-șoc de la Dinamo: „Suntem îngrijorați! O să ne testăm mai repede”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
standart
standart  •  12 Iunie 2020, 13:32

Clar! Ai valoare! Mare! Păi n-ai tu? Doar ești un "simbol". Ce dacă nu ești bun de nimic? Dă-o încolo, nu de competență e nevoie, ci de indivizi cu ifose gen "bă, tu știi cine am fost eu"? Ia-ți bă un serviciu la spații verzi, că la nivelul tău de pregătire ajungi șef de grupă la tuns iarba.

knxdan
knxdan  •  12 Iunie 2020, 12:46

felicitari Pancone! 1. a evoluat la Rapid în 3 decenii și în 4 ligi diferite (in aceiasi tara) 2. a obținut locul 1 în toate cele 4 eșaloane în care a evoluat alături de „vișinii”; Nu exista pe pamant fotbalist/antrenor cu asemenea CV. Cartea Recordurilor! Ramai alaturi de noi si de echipa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează