FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 0-0

Daniel Pancu a comparat Rapidul cu o echipă naţională: "Am jucat ca Grecia la Campionatul European"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 00:41

Rapidul a obţinut un punct mare în această seară cu Petrolul şi speră să-şi îndeplinească obiectivul pe care şi l-a propus anul acesta, evitarea retrogradării.

Daniel Pancu recunoaşte că e mulţumit cu punctul obţinut în partida cu Petrolul şi crede că jocul făcut de giuleşteni seamănă cu cel al Greciei de la Campionatul European.

"A fost un punct nesperat, pentru că valoarea loturilor nu e egală. Puteam produce o mare surpriză dacă am fi cîştigat. Le mulţumesc suporterilor că mi-au cîntat la mulţi ani.

Dacă ne spunea cineva înainte de meci că ne dă un punct la Petrolul, semnam cu toţii şi plecam acasă. Am jucat precum Grecia la Campionatul European. Am făcut antijoc pentru că asta e singura modalitate pentru a obţine puncte. Sperăm ca după pauza prilejuită de echipa naţională să arătăm şi mai bine", a spus Daniel Pancu la Look TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
para.para
para.para  •  17 August 2014, 12:30

Radeti voi, radeti, dar Rapidul, asa pe stomacul gol, cum va place voua sa spuneti, joaca fotbal anul asta. Doar ghinionul si arbitrul au facut ca etapa trecuta sa nu castige. Nepermis de mult si nejustificat se prelungesc unele meciuri.

solomon_i
solomon_i  •  17 August 2014, 12:15
Postat de rad1cal pe 17 August 2014, 09:03

Ce ma ?!?!?! Petrolul - Rapid 0-0 ????????????? Sa inteleg ca rezervele Petrolului sunt mai slabe decat rezervele Stelei ?

Nu stim...! Fiindca Petrolul a jucat cu titularii...!

mbdmbd
mbdmbd  •  17 August 2014, 11:31
Postat de cipet pe 17 August 2014, 08:41

ce reflectii filosofice, asa ceva mai rar , numai un stelist adevarat ar fi putut sa aiba un stil atat de elevat, felicitari. nu ai vrea sa strangi toate eseurile pe care le-ai postat pe ici pe colo intr-un volum pe care sa-l publici, a-i aduce o mare contributie la tezaurul cultural al umanitatii. din nou sincere felicitari !

Jura te pe profa ta de romana "filosofule" "a-i" putea sa treci prin clasele primare din nou...

Vezi toate comentariile (56)
Comentează