FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

EXCLUSIV Mircea Lucescu, ofertă de 1,2 milioane de euro pentru un fotbalist din Liga 1!

Mircea Lucescu (77 de ani) l-ar vrea la Dinamo Kiev pe Daniel Paraschiv (23 de ani), golgeterul lui Hermannstadt.
Mircea Lucescu (77 de ani) l-ar vrea la Dinamo Kiev pe Daniel Paraschiv (23 de ani), golgeterul lui Hermannstadt.

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 21:26 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 21:26

Mircea Lucescu (77 de ani) îl vrea la Dinamo Kiev pe Daniel Paraschiv (23 de ani), golgeterul lui Hermannstadt. Din informațiile Gazetei, ucrainenii sunt dispuși să plătească 1,2 milioane de euro. 

UPDATE 21:30 / Daniel Paraschiv îl refuză pe Mircea Lucescu: „Nu sunt pregătit să risc!”

Daniel Paraschiv nu va accepta oferta lui Mircea Lucescu, de teama războiului din Ucraina. 

Când am auzit de interesul lui nea Mircea Lucescu, am făcut încântat. Dar nu știu exact care e situația acolo. Nu aș vrea să merg acolo și să stau neliniștit. Trebuie să mă gândesc și la familia mea. A fost o decizie destul de greu de luat. Până acum m-am gândit să nu dau curs ofertei. E un context aparte. Nu știu dacă sunt dispus să risc
- Daniel Paraschiv, atacant FC Hermannstadt

Daniel Paraschiv, dorit la Dinamo Kiev

Daniel Paraschiv a atras mulți ochi asupra lui cu prestațiile din acest sezon al SuperLigii, 10 goluri și 3 pase decisive pentru Hermannstadt. După ce negocierile cu Hapoel Beer Sheva au intrat în impas, o nouă pistă s-a deschis. 

„Modelul Becali” prinde în Bănie » Cum a încercat Mihai Rotaru să scape de un jucător adus cu 200.000 de euro
CSU CRAIOVA
„Modelul Becali” prinde în Bănie » Cum a încercat Mihai Rotaru să scape de un jucător adus cu 200.000 de euro

Potrivit ucrainenilor de la Tatotake, o emisiune online apropiată de gruparea din Capitală, Mircea Lucescu îl vrea la Dinamo Kiev. 

Din informațiile Gazetei, cele două părți sunt foarte aproape să bată palma. Mai sunt de pus la punct doar mici detalii. Suma de transfer este una impresionantă, 1,2 milioane de euro, toți banii jos, într-o singură tranșă. În plus, Dinamo Kiev ar oferi și alte bonusuri viitoare, în funcție de performanțele „tricolorului”. Transferul ar urma să fie finalizat până la finalul săptămânii în curs!

Atacantul ar avea o mică temere din cauza situației tensionate de pe teritoriul Ucrainei. Hermannstadt mai are și o variantă de rezervă. Maghiarii de la MOL Fehevar sunt dispuși să achite 700.000 de euro, plus bonusuri de performanță.

Pe adresa clubului mai veniseră oferte din Franța, Italia, Belgia, de la Universitatea Craiova (400.000 de euro), dar sibienii au ținut la prețul lor, cel puțin 800.000 de euro.

6.000 de euro/lunareste salariul lui Daniel Paraschiv la Hermannstadt

Mircea Lucescu insistă pentru aducerea lui Paraschiv

Mircea Lucescu este cel care l-a urmărit atent și care a insistat pentru transferul internaționalului „tricolor”. 

„Il Luce” ar avea banii necesari. Tocmai a obținut o sumă impresionantă, 22,70 milioane de euro, din vânzarea fundașului central Ilya Zabarnyi (20 de ani) la Bournemouth.

Paraschiv ar deveni al cincilea fotbalist român care îmbracă tricoul lui Dinamo Kiev, după Cristi Irimia, Florin Cernat, Tiberiu Ghioane și Tudor Băluță.

Dan Petrescu: „Paraschiv e cel mai bun atacant român”

Și Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit la superlativ despre Daniel Paraschiv la finalul meciului cu Hermannstadt (3-2) de la finalul lunii noiembrie, în care internaționalul român a înscris și a oferit un assist: „Îl regret pe Paraschiv. Nu pleca de aici dacă îl vedeam, nu îl lăsam. E cel mai bun atacant român”.

Mircea Lucescu, ofertă de 1,2 milioane de euro pentru un fotbalist din Liga 1!
Daniel Paraschiv

Daniel Paraschiv a fost în curtea CFR-ului. Transferat în vara anului 2021 de clujeni de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, el a plecat în aceeași fereastră de mercato, sub formă de împrumut, la FC Voluntari. A revenit în ianuarie 2022 la CFR, dar a fost din nou împrumutat, de această dată la Hermannstadt. Sibienii l-au transferat definitiv vara trecută.

800.000 de euroe cota de piață a lui Paraschiv, conform portalului de specialitate Transfermarkt

Paraschiv a debutat în luna noiembrie la națională, în amicalul cu Republica Moldova, 5-0, când a marcat dintr-un penalty obținut tot de el.

VIDEO. Cum a iertat Mircea Lucescu o vedetă de la Șahtior Donețk: „99% din antrenori ar fi făcut mai rău”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Percheziții în Bundesliga » Președintele clubului și soția lui, prinși cu droguri pe noptieră! Fiul lor de 13 ani a dus cocaină la școală

Pep Guardiola ar putea demisiona de la Manchester City chiar înainte să se termine ancheta: „Dacă mă mint, în ziua următoare nu mai sunt aici!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
Dino
Dino  •  10 Februarie 2023, 14:54
Postat de garybusy pe 09 Februarie 2023, 16:15

NU RADE NIMENI DE NOI,POATE RADE DE TINE. deci tie ti-ar conveni mai mult sa il dam pe man cu 13 milioane si sa il fii vandut parma cu 30 la inter? pai mie personal mi-ar fii ciuda,de ce sa il vanda parma cu 30 si nu Steaua din liga 1? plus ca Steaua l-a vandut cand a fost la varful formei. deci nu s-a pacalit si nu a pacalit pe nimeni.

Din cauza ciobanului am ajuns teparii Europei.

garybusy
garybusy  •  09 Februarie 2023, 16:15
Postat de Dino pe 09 Februarie 2023, 08:44

D'aia rade lumea de noi si ne fac fecesebisti si alte prostii. Te bucuri ca le-am dat alora teapa nu ca defapt Man nu valora 13. Pai cu asta am ajuns sa ne laudam ca le-am dat un jucator de 3 mil la pret de 13? Da hai sa ne laudam ca dam un jucator care chiar se impune afara.

NU RADE NIMENI DE NOI,POATE RADE DE TINE. deci tie ti-ar conveni mai mult sa il dam pe man cu 13 milioane si sa il fii vandut parma cu 30 la inter? pai mie personal mi-ar fii ciuda,de ce sa il vanda parma cu 30 si nu Steaua din liga 1? plus ca Steaua l-a vandut cand a fost la varful formei. deci nu s-a pacalit si nu a pacalit pe nimeni.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  09 Februarie 2023, 10:35
Postat de Dontlookbackwithanger pe 09 Februarie 2023, 09:27

***? ***?

Asa este.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează