FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Daniel Stanciu critică aspru Comisia de Disciplină: "De ani de zile iau decizii aberante! Dacă Mureşan ia 16 etape, Şeroni băgat la închisoare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 19:01

Jucătorii celor de la ASA Tîrgu Mureş, Ousmane N'Doye şi Gabriel Mureşan, au fost suspendaţi drastic de Comisia de Disciplină, lucru care i-a scos din minţi pe oficialii echipei.

Team managerul Daniel Stanciu critică decizia luată azi, dînd şi cîteva exemple cum ar fi cel cu Ricardo Cadu şi Milanov, ori recenta accidentare a lui Nicuşor Bancu, după un duel cu Alin Şeroni.

“Dacă pentru un jucător care a luat cartonaş galben primeşte 16 etape de suspendare, atunci să mergem toţi la Tîrgu Mureş să bată Steaua penalty! Arbitrul vede incidentul, vede contactul!

Că merita roşu, e altă discuţie. Comisia nu poate veni să spună că trebuia să dea roşu, dacă centralul a dat galben! Cadu i-a rupt dinţii lui Milanov şi a luat şase etape la recurs, cum să-i dai lui N’Doye şase cînd nu a făcut nimic?!

Nu poţi da 16 etape pentru atitudine nesportivă! Dacă lui Mureşan îi dai 16 etape, atunci lui Şeroni ce-i faci? Îl bagi la închisoare? Dacă lua roşu, îi putea da şi 100 de etape de suspendare, e vorba de regulament, nu de latura emoţională.

Am fost de acord că a fost penalty la Tănase şi că trebuia roşu, dar acum ce să facem? Nu acuz pe nimeni, ci am treabă cu Comisia de Disciplină, care de ani de zile dă decizii aberante“, a declarat Daniel Stanciu la LookTV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
varanga53
varanga53  •  06 Noiembrie 2014, 14:24

"Arbitrul vede incidentul, vede contactul!Că merita roşu, e altă discuţie."Daca spune asta si , apoi , sustine ca Muresan nu merita ce a primit , inseamna ca acest Stanciu ori e prost , ori e idyot ! In acest caz nu s-a pedepsit "faultul in sine" ! S-a pedepsit INTENTIA CLARA de a lovi , premeditarea gestului !

andrei.f
andrei.f  •  06 Noiembrie 2014, 13:45

Mă ţărane de Stanciu, tu ori eşti prost, ori faci pe prostu. Unde ai citit tu că un cotonogar, cum este Mureşan, este suspendat cu 16-22 etape, NUMAI dacă a luat cartonaş roşu? Mă handi nu scrie nicăeri aşa ceva.Dimpotrivă, în regulament scrie clar, că pesdeapsa se aplică şi dacă arbitrul nu a văzut infracţiunea iar Kocvacs nu a vrut să vadă decât galben şi va plăti pentru asta. Mă, ai priceput, sau să-ţi desenez ?

ddenisssa
ddenisssa  •  06 Noiembrie 2014, 08:37
Postat de teodor.muresan pe 05 Noiembrie 2014, 21:35

Sa pui o opinca pe primarie. Puteai. Daca nu le-ai fi lasat in tren cand ai ajuns in Basarabi.

Dar voi ati avut noroc. Numai ca n-ati profitat de el si uite cum, fara influenta arbitrilor, diferenta in clasament a fost refacuta. Asta se intampla cand te intereseaza ce face contracandidatul si nu te uiti in propria ograda. In alta ordine de idei, Muresan a invatat la voi cum se da din coate, nu-i asa?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close