FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Daniel Stanciu dă cărțile pe față: ”Pînă să-mi dau demisia, Dinu Gheorghe mă suna să mă întrebe cum arată biroul meu și ce mașină conduc”

Daniel Stanciu
Daniel Stanciu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2015 17:01

Daniel Stanciu, fostul manager al lui Dinamo, a vorbit pentru prima dată despre plecarea sa din ”Ștefan cel Mare”.

”Eram hotărît să renunț după meciul cu Steaua. Lucrurile s-au precipitat însă. Luni dimineața am ajuns la concluzia că e bine să plec atunci. Încerc să fiu un om corect. Imaginea clubului Dinamo a avut de suferit în această perioadă. Nu foarte mult însă.

Totuși, nu cred că se află în situația în care am găsit-o în iarnă, în momentul în care am ales să fiu numărul unu. Bine, numărul unu am fost doar cîteva zile.

Eu răspund în fața suporterilor și trebuie să explic succesul și insuccesul. Îmi asum insuccesul. Am acceptat anumite compromisuri”, a spus Daniel Stanciu la DigiSport.

”Nu plecasem, dar se negocia cu Dinu Gheorghe

Acesta a dezvăluit și motivele care l-au determinat să renunțe la postul său: ”Negocierile cu Dinu Gheorghe erau în toi, iar eu încă eram la Dinamo. Domnul Dinu m-a sunat să mă întrebe ce scaun am, ce mașină, cum arată biroul. Știam ce urmează, dar așteptam să treacă meciurile grele cu CFR Cluj, Pandurii și Steaua. Nu are importanță dacă m-am simțit săpat. El a cerut să plece domnul Anghelache”.

”Mi s-a reproșat la meciul cu CFR că l-am îndepărtat pe Dănciulescu. N-am fost în apele mele în ultimele două săptămîni. El era izolat la Dinamo. L-am luat lîngă mine și am vrut să fie alături de echipă. Nu eu l-am îndepărtat pe Dănciulescu”
Daniel Stanciu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
sandi
sandi  •  29 Aprilie 2015, 20:04

Mie mi sa parut stanciu un om OK, singurul semn de intrebare il am din cauza ca nu a plecat o data cu teja. Daca tu l-ai adus si el a fost indepartat pe nedrept trebuia sa plece. Atunci nu mai trebuia sa lucreze cu o nulitate cum este stoican. Nu il inteleg de ce tine cu dintii de post si duce echipa in jos.

 •  29 Aprilie 2015, 20:01

doi pacalici :)

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  29 Aprilie 2015, 19:31

*** ATI SCOS ARTICOLUL CU NEIESIREA DIN INSOLVENTA INSA DIN ISTORICUL GOOGLE N AVETI CUM SA L STERGETI...SPAGARILOR...PROSTITI LUMEA SA MEARGA LA STADION IN FOLOSUL INFRACTORILOR...RUSINEEEE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează