FOTBAL  »  Superliga  »  DEZASTRU

Daniel Stanciu: "Pentru Dinamo, Steaua şi Rapid viitorul e negru! Au lotul îmbătrînit, le va fi foarte greu!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2009 00:00

Agentul FIFA Daniel Stanciu consideră că grupările importante din capitală se vor confrunta cu probleme în sezoanele viitoare şi spune că loturile celor trei granzi au nevoie de o restructurare rapidă. 

"Din cate il stiu eu pe Mihai Stoica, are politica lui de a lua jucatori ieftini. Steaua a investit in ultimii ani 30 de milioane de euro in transferuri si uite ca anul asta abia prinde Europa. Pentru Dinamo, Steaua si Rapid vad viitorul in negru: nu mai sunt bani, lotul e imbatranit, vin vremuri sumbre." a spus Daniel Stanciu la Telesport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Iunie 2009, 13:58

La Steaua nu lotul e principala problema din pacate, ci multe altele iar cea mai importanta este lipsa unui management serios. Cum poate cineva sa aduca pe un post 4-5 jucatori....iar pe altul sa nu fie NIMENI si sa se faca mereu tot felul de improvizatii.

 •  05 Iunie 2009, 13:12

LASANE FRATE CU LOTUL IMBATRANIT CA MANCESTER UNITED BARCA REAL CHELSEA CUM DE SE DESCURCA CU LOTURI DE ASTEA IMBATRANITE DE EXEMPLU REAL (VAN NISTEROI,RAUL) INTER(FIGO) SI EII SE DESCURCA

corneliusson2005
corneliusson2005  •  05 Iunie 2009, 11:59

La Steaua nu e o problema cu lotul imbatranit ci cu non valoarea din lotul imbatranit.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close