FOTBAL  »  Superliga  »  DEBRECEN - DINAMO 6-0

Dănuţ Lupu dă de pămînt cu oficialii şi jucătorii lui Dinamo după umilinţa din Ungaria, 0-6 cu Debrecen: "Au făcut 3 transferuri care au împreună 105 ani!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 18:45

Fostul mare jucător al lui Dinamo, Dănuţ Lupu, îi desfiinţează pe oficialii şi jucătorii din "Ştefan cel Mare", după amicalul pierdut de aceştia în Ungaria, cu Debrecen, scor 0-6. 

"E un scor care ar trebui să-i deranjeze în primul rînd pe jucători şi pe cei din conducere. Cînd ai doar jucători liberi de contract sau care nu şi-au găsit echipă, e greu să faci o echipă.

Fiecare joacă după ureche şi de asta nici nu au rezultate. E foarte greu să mai poţi controla jucătorii cînd eşti antrenor la Dinamo, te dă afară şi te cheamă înapoi peste trei luni.

Au făcut trei transferuri anul ăsta care împreună au 105 ani. Unde mai e New Dinamo?", a spus Dănuţ Lupu pentru Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
emilrapidistul
emilrapidistul  •  30 Martie 2015, 20:06

aaaaa..era sa uit toti astia care se pretind jucatori de fotbal la Dinamo nu valoreaza nici 3% din valoarea lui Danut Lupu in zilele lui bune ....

emilrapidistul
emilrapidistul  •  30 Martie 2015, 20:04

sambata dupa pranz nu era nici o emisiune distractiva la televizor si intamplator am dat peste ungurasi si ...o echipa din Romania. Intradevar stand by comedy era mic copil pe langa respectivul meci. Dupa meciul cu Brasov i-am suspectat ca ne vor raul si ca au pierdut deliberat...dar nu...sunt vai mama lor

mvradulescu
mvradulescu  •  30 Martie 2015, 09:59
Postat de reddog pe 29 Martie 2015, 19:57

New Dinamo nu inseamna Young Dinamo dar pentru multi romani care stiu doar de "furculition" si "the dacs are coming from the tracs"(cum bine zis=a presedintele nea Nelu) ..Atat intelege poporul roman atat il duce capul..Ca daca il ducea mai mult tara asta avea alta soarta!!! Nu poti sa faci echipa numai din tineri.. Sinmartean are 34 ani si a jucat bine l steaua Este vorba de VALOARE nu de varsta P.S. Pe Fai si pe Nedelcearu de exemplu care sunt tineri sau foarte tineri ii suspectez de o CRASA LIPSA DE VALOARE daca ma pot exprima asa!!!!

Sunt de acord că "New" nu asimilează așteptările pentru "Young", însă cred că acționarul principal a dorit să "rupă pisica" în momentul intrării în insolventă (din dorința de a lichida cât mai repede datoriile moștenite), oferind șansa să se transfere "în cele patru vânturi" orice jucător care demonstrase o valoare ce ar fi putut ispiti echipe din afara țării, mai bine finanțate, iar jucătorul "emblemă" pentru Dinamo (mult mai semnificativ ca "eternul căpitan") a primit sarcini administrative la dispoziția d-lui Anghelache ! E dureros ce se întâmplă cu fiecare din cele trei cluburi de top bucureștene !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează