FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu îl desființează pe Alexandru David, președintele lui Dinamo: "Dacă îi arăt o poză cu echipa lui Lucescu, zice că e Steaua '86"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 18:23

Fostul mare fotbalist dinamovist Dănuț Lupu, 51 de ani, a vorbit despre Alexandru David, președintele lui Dinamo. Lupu îl taxează dur pe David după răspunsul ironic al acestuia, care l-a declarat "incompetent în a-i evalua munca".

“E ultimul foc de avertisment pe care i-l dau lui David. Îl sfătuiesc să stea în banca lui şi să nu îmi mai pronunţe niciodată numele. El e o glumă de conducător. Vreau să îl întrebaţi pe acest ziarist David la câte meciuri ale lui Dinamo a fost prezent în calitate de conducător al acestui club? Dacă nu îşi aduce aminte, atunci vă spun eu: la două. Atât! În deplasare nici nu mai are rost să vorbim.

Dar ca să vă daţi seama cine conduce Dinamo vreau să vă mai spun că dacă îi arătaţi o poză lui David cu echipa Dinamo a lui Mircea Lucescu o confundă cu Steaua '86, dar să mă mai recunoască şi pe mine...

Vă dau scris că aşa este! Ăsta este Alexandru David. Nu are nici o treabă cu fotbalul. Mare minune dacă nu zice că nea Mircea Lucescu este nea Imi Ienei. Cam ăstia sunt acum conducătorii de la Dinamo, iar noi ne mirăm de ce a ajuns clubul în halul ăsta", a zis Lupu pentru Fanatik.

Citește și: "Îl las să facă ce vrea, cunoaște arbitrii » Dănuț Lupu a șters pe jos cu oficialii lui Dinamo și face dezvăluiri șocante

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
935313893183577
Radescu Augustin  •  25 Septembrie 2018, 20:40

Daca stie cineva sa-mi spuna si mie cine e papagalul care a scris textul asta inept, caruia precis ii spune "articol". Auzi la el: "Danut Lupu matura pe jos, Danut Lupu sterge pe jos ..." Bine, el a sters pe jos in puscarie in Grecia, dar parca sa dea el lectii de moralitate e un pic cam mult. Cit despre inteligenta lui, i se citeste pe figura; parca parca aduce cu Kant!

victor33
victor33  •  25 Septembrie 2018, 10:05
Postat de marian0904 pe 25 Septembrie 2018, 00:47

Vrabia malai viseaza si Lupu ca ia CCE. De parca numai Steaua era de nasul lor. De Nentori din Tirana a uitat!

N-are nicio treba Lupu cu Nentori. Dinamo nici n-avea lot la momentul ala, jucau ramasitele generatiei Hamburg plus cativa juniori. Iar Nentori era nationala Albaniei. Lucescu venise de cateva etape si a fost nevoit sa-l bage si pe Cheran in teren, care se lasase de cativa ani.

marian0904
marian0904  •  25 Septembrie 2018, 00:47

Vrabia malai viseaza si Lupu ca ia CCE. De parca numai Steaua era de nasul lor. De Nentori din Tirana a uitat!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează