FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dănuţ Lupu: "La cum joacă Dinamo, mai bine pleacă Rednic. De fapt, dară nu ia titlul, cine-l mai ţine?"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2009 00:00

Fostul jucător al lui Dinamo, Dănuţ Lupu, spune că Mircea Rednic va părăsi gruparea din Ştefan cel Mare la finalul stagiunii, indiferent dacă alb-roşii cîştigă sau nu campionatul.

"Îmi pare rău de tot ce se întîmplă în Ştefan cel Mare, dar nu au jucat nimic la Urziceni. Eu nu am vorbit mult timp cu Mircea Rednic, a fost supărat pe mine, dar acum nu ştiu ce se mai poate spune.

Cred că va pleca în Belgia la finalul campionatului. De fapt, dacă nu cîştigă campionatul, credeţi că îl mai ţine cineva? E exclusă această variantă! Am văzut că iar atacă jucătorii, nu ştiu de ce face asta, vedem la sfîrşitul campionatului ce se întîmplă", a spus Lupu la GSP TV.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (3)
rasvan
rasvan  •  26 Mai 2009, 23:57

mie nu mi'a placut niciodata de Lupu, dar vad ca in ultimi ani spune lucrurilor pe nume, si asta e bine

 •  26 Mai 2009, 21:34

dle Lupu,,, chiar nu iti dai seama ca nu reprezinti nimic ptr dinamo? te cam bagi singur in seama...stai linistit si nu iti mai da cu parerea ca oricum de la 0 barat...nu treci. lasa echipa dinamo...si vezi pe unde...apuci

 •  26 Mai 2009, 20:37

DINAMO BINE ? NUMAI ATUNCI CAND A FACUT BLATURI DOAR E CAMPIOANA BLATURILOR SI ATUNCI CAND A FOST MEREU AJUTATA DE ARBITRII PRO-DINAMO -

Vezi toate comentariile (3)
Comentează