FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

De la Steaua, direct în Europa » Sepsi l-a prezentat astăzi pe jucătorul dat afară de „militari”

Darius Oroian a semnat cu Sepsi // sursă foto: Facebook
Darius Oroian a semnat cu Sepsi // sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 13:23 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 13:37

Fundașul dreapta Darius Oroian (19 ani), unul dintre cei 16 fotbaliști la care CSA Steaua a renunțat zilele trecute, a semnat cu Sepsi OSK.

Ce salt pentru Darius Oroian, tânărul fundaș dreapta care a adunat 21 de apariții pentru Steaua în acest sezon!

Liber de contract după despărțirea de „militari”, Oroian a ajuns la Sepsi OSK, câștigătoarea Cupei României și una dintre reprezentantele României în următorul sezon de cupe europene.

Clubul din Superliga care râde în continuare de regulile FRF » A simulat astăzi că își prezintă noul antrenor: „Îi urăm bun venit și mult succes!”
ANTRENOR DE DECOR
Clubul din Superliga care râde în continuare de regulile FRF » A simulat astăzi că își prezintă noul antrenor: „Îi urăm bun venit și mult succes!”

Sepsi OSK l-a transferat pe Darius Oroian, ex-CSA Steaua

Oroian a semnat un contract valabil 3 ani și s-a fotografiat deja cu tricoul lui Sepsi, pe arena din Sf. Gheorghe, alături de directorul general Attila Hadnagy.

Oroian a evoluat două sezoane la CSA Steaua, între 2021 și 2023. El a fost crescut în Academia „Gheorghe Hagi”.

Transferul lui Oroian vine la puțin timp după ce covăsnenii au renunțat la bulgarul Radoslav Dimitrov, titularul postului de fundaș dreapta în ultimii ani.

Oroian nu este primul fundaș dreapta adus ca să acopere golul lăsat de plecarea lui Dimitrov. Cu Sepsi a semnat zilele trecute și Bogdan Oteliță (20 de ani), venit tot din Liga 2, de la Gloria Buzău. Ambii se încadrează în regula U21, astfel că reprezintă soluții viabile pentru bifarea normei. 

Mai multe știri din Liga 1:

Eugen Voicu a anunțat cât costă să devii acționar la Dinamo: „Pentru prima dată în istorie”

Cine sunt, din perspectiva finanțării, cele 3 cluburi promovate? » Au retrogradat 3 primării, au urcat în Liga 1 alte două + un privat plin de datorii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
oskforever
oskforever  •  09 Iunie 2023, 14:23
Postat de ionescugeorge77 pe 08 Iunie 2023, 15:12

...pe cuvant ca nu inteleg ce vrea Sepsi ...sa spuna clar ...vrem si noi sa castigam campionatul ...sa le spuna baietii destepti de la bucuresti ce conditii sa indeplineasca...

Sepsi a zis clar care sunt obiectivele la anul viitor,ce nu intelegi? locul 3-4 si cupa.Cu lotul asta nu prinde nici playoff-ul

forumeer
forumeer  •  08 Iunie 2023, 18:54

"Datul afara" e mai spre comuna Berceni, nu la Steaua! Steaua nu da afara. I s-a terminat contractul si atat. Cu tot respectul pt Oro, nu prea inteleg transferul, el nu era titular nici in L2. Ce sa zic, norocul lui... mult succes si multumim!

Catalynn.._.
Catalynn.._.  •  08 Iunie 2023, 15:48
Postat de danielo pe 08 Iunie 2023, 14:34

Bravo Oro!

Mie unuia nu-mi va lipsi, mi-a scos destui peri albi, însă ii urez mult succes in viața și cariera!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează