FOTBAL  »  Superliga  »  STRANIER

"Dator"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2007 00:00

Intr-un interviu difuzat de televiziunea "Sky Sport", Chivu explica de ce nu a refuzat sa joace in amicalul contra Germaniei Daca refuza inca sa discute cu presa romaneasca, Chivu s-a destainuit in Italia. La doua zile dupa revenirea la Inter, in meciul cu PSV (2-0), capitanul "tricolorilor" a acordat un interviu postului "Sky Sports" pentru emisiunea "Inter 100 si laude", in care a vorbit despre "nationala".

"Mi-ar fi foarte greu ca la 27 de ani sa refuz o convocare, pentru ca sint dator fata de tara mea. Nu vreau sa ramin in amintire ca un jucator care a jucat la un turneul final al Euro fara sa reuseasca sa se califice alaturi de coechipieri. Acum am posibilitatea s-o fac si sint orgolios sa fiu capitanul echipei. Nu stiu daca un meci cu Germania poate fi considerat amical. Trebuie ca pe viitor sa se gaseasca solutii in cazul accidentarilor, printr-un acord intre club si federatie, iar jucatorul sa nu mai trebuiasca sa spuna adio nationalei ori sa fie nevoit sa vina lovit la club".

Chivu a dezvaluit si cum decurge refacerea dupa luxatia la umar: "A fost foarte important sa joc cu PSV, desi nu sint suta la suta recuperat si multi specialisti imi recomandau contrariul. Am riscat, dar a iesit O.K. din punct de vedere medical. Am jucat destul de bine, avind un brat blocat. Ma asteptam la ceva mai rau. Pacat ca n-am ramas in teren pina la final, fiind eliminat".

"Sint predispus la accidentari din cauza constitutiei fizice si a multor motive legate de trecut. Doar anul asta mi-am spart nasul si mi-a sarit umarul"

Cristi Chivu

Isi apara romanii
Chivu a atins si un subiect delicat in Peninsula, imigrantii romani. "Ma deranjeaza mult ca se vorbeste negativ despre conationalii mei. E adevarat ca orice padure are uscaturi, insa sint multi oameni ce-si lasa familia, merg in strainatate cu dorinta sa munceasca, sa studieze si sa cistige ceea ce nu pot in tara. Dar exista si unii care cred ca totul este lapte si miere in Italia si aleg solutii nedemne de a trai. Aleg drumul gresit si toti platim pentru ei. Imi pare rau si gata".

Fara Ropotan

Selectionata de tineret a Romaniei se reuneste miine in vederea partidei cu reprezentativa similara a Frantei, din preliminariile CE 2009, programata marti, 16 octombrie, la Iasi, de la ora 17:00. Antrenorul Emil Sandoi, care nu va conta pe dinamovistul Ropotan, suspendat, a convocat 18 jucatori: Tatarusanu, Pantelimon - Homei. Sirghi, Scutaru, Al. Tudose, Mardare, Sepsi - Cr. Tanase, Bicfalvi, Deac, Torje, Ochirosii - B. Stancu, Palimaru, L. Ganea, Keseru, Simion. Lotul va fi completat cu inca 4 fotbalisti.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close