FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT

FCSB - HERMANNSTADT. David Caiado dă cărțile pe față: „Discuția cu Toni Petrea m-a convins să plec” » Ce contract semnase cu Gigi Becali

David Caiado
David Caiado

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 23:42 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 23:58

David Caiado (33 de ani) a dezvăluit ce contract semnase de fapt cu FCSB în urmă cu o lună și de ce s-a întors la Hermannstadt.

  • FCSB și Hermannstadt se vor înfrunta luni, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport.

David Caiado a fost unul dintre jucătorii aduși de FCSB de la Hermannstadt pentru partidat cu Slovan Liberec (0-2), când „roș-albaștrii” aveau probleme de lot din cauza infectărilor cu coronavirus. Acesta a semnat cu doar o noapte înainte de meci, a jucat titular și a revenit în scurt timp la Sibiu. Portughezul a vorbit despre aventura la echipa lui Gigi Becali înainte de meciul direct cu FCSB.

„Totul s-a întâmplat foarte repede. M-au sunat cu o seară înainte de meci, am ajuns la 2 dimineaţa în Bucureşti, la baza lor, apoi am făcut testul la dimineaţa. S-a întâmplat totul foarte repede. Înainte de meci nu am avut timp să dorm sau să absorb totul. Nu puteam să mă gândesc decât la ceea ce mi s-a transmis, că pot să ajut România şi că pot să ajut clubul să atingă faza următoare din Europa League. Nu a fost posibil, dar din partea mea, cred că am dat totul ca să îi ajut”, a spus Caiado la TV Telekom Sport.

Caiado: „Semnasem cu FCSB până în vară”

Portughezul a dezvăluit că, deși contractul său expira în vară, a ales să se întoarcă la echipa sibiană: „Am semnat un contract până la finalul sezonului acolo, acesta este adevărul. Dar am avut o discuţie cu antrenorul în ziua în care am plecat, sau cu o zi înainte, şi mi-a transmis că ar vrea să se bazeze pe mine până la finalul sezonului, pentru că sunt un jucător cu experienţă, dar mi-a spus că şi probabilitatea să joc nu era foarte mare. După cum ştiţi, cei mai buni jucători de pe poziţia mea sunt deja acolo. Aşa că m-am gândit că, la vârsta mea, e mai bine să mă întorc la echipa mea. Mă simt foarte bine aici, mă înţeleg bine cu antrenorul şi cu coechipierii, construim ceva foarte bun. Am simţit că trebuie să mă întorc”.

A fost ciudat. Cum v-am spus, a fost foarte dificil pentru mine să absorb totul într-un timp atât de scurt. A fost un moment, să trăieşti acest moment, să dai tot ce ai mai bun în timpul meciului... Abia după meci am avut timp să mă gândesc la ce s-a întâmplat şi am simţit că s-a petrecut totul prea repede. Abia atunci am realizat.
David Caiado, pentru TV Telekom Sport

Totul despre FCSB - Hermannstadt:

Citește mai multe știri din Liga 1:

FC Voluntari - CFR Cluj 0-1 » Ardelenii, victorioși după golul reușit de Itu! Cum arată clasamentul ACUM

Situație nemaiîntâlnită la Viitorul! Puștii au dispărut din echipă, record de străini la echipa lui Gică Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
514091889218839
Mihai Buzea  •  26 Octombrie 2020, 10:58

Idiotule. Vezi de blatul vostru cu burleanu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  26 Octombrie 2020, 05:12
Postat de sala_dalles pe 26 Octombrie 2020, 01:57

Nu stiu cine e asta si nici ce spune ! A jucat la fc sb !

Nu știu dacă chiar ti-ai propus însă de data asta ti-a ieșit: a jucat la FC SB adică FC Sibiu :-)))))

horace71
horace71  •  26 Octombrie 2020, 04:14

Mare pierdere.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează