FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dayro Moreno s-a întîlnit cu oficialii lui Once Caldas. Columbianul e aproape de un transfer!

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2009 00:00

După ce a fost declarat disponibil de patronul Gigi Becali, Dayro Moreno a ajuns în Columbia hotărît să-şi găsească o variantă cît mai bună pentru următoarele luni.

Atacantul a luat parte la o acţiune organizată de fostul său club, Once Caldas, şi a discutat cu şefii grupării despre posibilitatea unui transfer. Interesaţi şi în trecut de serviciile sale, oficialii au analizat condiţiile în care l-ar putea lua pe Dayro, urmînd a demara negocierile cu Steaua în cel mai scurt timp.

Văzut drept unul dintre cele mai bune produse furnizate de Once Caldas în utlimii ani, Moreno a ajuns la România în 2008 în schimbul a două milioane de dolari. Deşi a fost favoritul lui Becali la început, internaţionalul sud-american nu s-a ridicat în ultimul an la pretenţiile pe care conducătorii din Ghencea le-au avut de la el şi este de aşteptat să părăsească Liga I în ianuarie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  27 Decembrie 2009, 01:48

"Moreno a ajuns la România în 2008 " E frumos LA romania...ESTE BAETII? sunteti bine rau la scris articole.

 •  27 Decembrie 2009, 00:52

Presimt ca Steaua va face niste transferuri "cu bombe". Bani putini, jucatori mediocrii si deziluzii pe linie ! Pleaca Dayro si vine cine ? Nu ca ar fi foarte bun ?! Ca roman astept sa se ridice trei-patru jucatori de adevaratelea. Insa tot astept...si pana la urma cu ce sa se ridice ? Cu biscuiti ? Uitati africanii veniti in Europa. Se spune ca in Africa este malnutritie dar baietii acestia arata de un mare fel si alearga de isi dau plamanii afara ! La noi ? Daca il scuipa unul cheama

 •  26 Decembrie 2009, 01:23

Dayro Moreno s-a întîlnit cu oficialii lui Once Caldas. Columbianul e aproape de un transfer! n-ar fi chiar rau ... !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează