FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce refuză Dinu Gheorghe

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2009 00:00

Dinu Gheorghe  ar veni la Dinamo doar dacă ar fi preşedinte executiv şi dacă n-ar fi instalat Ioan Ovidiu Sabău

În direct la GSP TV, Dinu Gheorghe a explicat care e stadiul negocierilor privind trecerea sa de la FC Braşov la clubul din Ştefan cel Mare. "N-am ce să caut eu la Dinamo, postul de preşedinte e ocupat. De fapt, acolo toţi sînt preşedinţi, nu există posturi vacante. Ca să glumim puţin, ei au nevoie de un specialist în finanţe, că aud că au datorii. Aşa cum am mai anunţat, rămîn la Braşov, sînt convins că se poate face performanţă şi aici", a spus "Vamă", insinuînd că nu poate accepta propunerea "cîinilor" cît timp putere de decizie va avea doar preşedintele executiv Cristi Borcea.

Un alt motiv pentru care Dinu Gheorghe nu vine la Dinamo e probabila "înscăunare" a lui Sabău: "Eu îmi doresc la echipa la care activez un alt fel de antrenor!". În ciuda declaraţiilor lui "Vamă", anumiţi acţionari ai roş-albilor încă încearcă să-l convingă să spună "da" propunerii de a lucra în Ştefan cel Mare.

"Eu am spus în ce condiţii accept oferta lui Dinamo. Acum, nu mai depinde de mine"
DINU GHEORGHE, preşedinte FC Braşov

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  19 Iunie 2009, 15:15

...si...n-are dreptate, nu?...de fraier o fi ajuns Dinu Gheorghe astaunde a ajuns, si in viatza si ca profesionist?

me22
me22  •  18 Iunie 2009, 10:28

daca se duce la dinamo,o sa se strice si el la cap.NU o sa poata sa-l tina in frau pe acel fenomen de om.

 •  18 Iunie 2009, 10:14

ce ziaristi de toata jena sunteit...cica "Dinu Vama,frana pentru Borcea" iar in articol e scris cu totu altceva...da-va in siloz de incompetenti...nu tre sa studiezi la Sorbona sau Cambridge ca sa scrii un titlu corect...nesimtitilor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează