FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

"De rusine"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2007 00:00

Chiar daca n-au reusit calificarea in grupele Cupei UEFA, dinamovistii nu au fost mustrati de Walter Zenga, ba mai mult, acesta le-a luat apararea si i-a felicitat pentru modul cum au luptat la Boras. "Toata echipa a jucat bine, eu nu comentez despre un jucator ca a evoluat bine sau slab. Echipa s-a descurcat foarte bine", a zis italianul dupa returul cu Elfsborg.

Acum, inainte de partida cu Otelul, jucatorii spun ca vor face totul pentru a rasplati atasamentul de care a dat dovada Zenga fata de vestiar. "La finalul partidei din Suedia, antrenorul a venit si ne-a imbarbatat. Ne-a spus ca trebuie sa trecem repede peste aceasta infringere, sa fim uniti si sa ne concentram pentru partidele din campionat. Ne era si rusine sa zicem ceva, dar ne dorim sa batem neaparat Otelul. Vorbeste mereu frumos cu noi, este un adevarat pedagog", a spus unul dintre jucatori. Elevii lui Zenga au facut un apel si la fani, pe care spera sa-i readuca in numar mare la stadion: "Le multumim ca ne-au incurajat in Suedia si ne pare rau ca nu i-am facut fericiti. Speram sa ne revenim in campionat si sa cistigam titlul!".


"Ne gindim numai la meciul cu Otelul. Trebuie sa cistigam partidele din campionat, sa fim tari, cu capul sus. Eu cred in viitorul lui Dinamo"
Walter Zenga

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează