FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Deaconu: "Arbitrul spaniol mi-a spus că în Primera sînt două, trei meciuri pe etapă ca cel de aseară!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2009 00:00

Arbitru de rezervă la derby-ul dintre Steaua şi Dinamo, Alexandru Deaconu spune că nu a observat gestul obscen făcut de Marius Lăcătuş în direcţia fanilor alb-roşii la finalul partidei şi dezvăluie ce discuţie a avut cu "centralul" spaniol Carballo Velasco înainte şi la finalul confruntării din Ghencea.

"Ce s-a văzut din tribună, aia am văzut şi eu. Am fost foarte atent la ceea ce s-a întîmplat pe băncile tehnice ale celor două echipe, unde membrii ambelor staffuri au avut o atitudine demnă de dat ca exemplu. Înainte de meci i-am spus arbitrului spaniol că un astfel de meci e mai greu în tribună decît în teren.

Jucătorii au început să se respecte, lucrurile nu mai sînt ca înainte, iar centralul iberic mi-a dat dreptate la finalul jocului. Mi-a mai spus că i-a plăcut atmosfera şi că în Primera Division sînt două sau 3 meciuri pe etapă la fel ca cel de aseară. Gestul lui Lăcătuş? Nu l-am observat! După fluierul de final am mers în tunelul de acces spre vestiare", a explicat Deaconu pentru gsp.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
 •  09 Mai 2009, 19:37

://www.labtof.ro /liga1 /echipa-dinamobucuresti-60.html

air_supply
air_supply  •  09 Mai 2009, 17:41

In orice alta tara Lacatus era suspendat drastic pentru un astfel de gest!! Spuneti in ce tara ati mai vazut vreu antrenor facind asa ceva!!? Nu mai exista un alt caz! Aici e vorba de carente grave de educatie! De incultura! De sclavagism intelectual!

 •  09 Mai 2009, 15:45

Nu a vazut nimeni nimic. Nici pozele de pe gsp.ro nu le vad? A, nu au timp ca sunt chemati pe la DNA. Dar bricheta a vazut-o Deaconu... sau a simtit-o. Asta cred ca are blana de oaie pe sub echipamentul de arbitru.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează