FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Decalogul "Regelui" » Analiză dură a lui Gică Hagi pentru fotbalul românesc: 10 declarații tari

Articol de - Publicat duminica, 11 martie 2018 09:17

Gheorghe Hagi a făcut o analiză dură a fotbalului românesc. I-a transmis un mesaj clar lui Burleanu, dar și lui Lupescu și a dezvăluit problemele cu care se confruntă Gică Popescu, chiar dacă a fost eliberat din pușcărie în urmă cu 2 ani și 4 luni.

1. "Cine nu are încredere în tineri greșește. Vă spun eu că se poate face performanță cu ei. Pentru că într-o echipă sunt și jucători experimentați care pot să ducă presiunea totală. Eu am jucători enervant de tineri! Cu ei am venit la București, cu gândul să câștigăm și să marcăm. Dacă nu vom da gol, nu vom avea nicio șansă, dar vom face un meci mare. Trebuie să ne autodepășim!"

2. "Nu pot să mă gândesc la primele două locuri, dar cred în locul 3. Mi se pare departe să mă gândesc că o să fim din nou campioni. Ne luptăm pentru a participa în Europa, dar pentru asta trebuie să începem foarte bine. Totul depinde doar de noi, suntem încrezători din toate punctele de vedere, chiar dacă avem o echipă foarte, foarte tânără. Eu sunt fericit că, pentru al treilea an, am ajuns în cele mai bune șase echipe"

 3. "Interesul meu este unul singur! Să câștigăm contra Stelei. Eu nu vreau să evaluez jucătorii lor, nu-mi permit să fac asta, dar sunt foarte, foarte valoroși. Au demonstrat asta în competiția internă, dar și la loturile naționale. Iar toată lumea știe foarte bine că noi suntem o fabrică de jucători. Eu asta fac, produc jucători! Cine are potențial să vină aici și să facă oferte!"

4. "Eu sunt un antrenor valoros, iar Ianis este un jucător și mai valoros. Unde vom ajunge din vară? Vom vedea! Ne place fotbalul, suntem talentați și într-o bună zi o să apară și alte provocări. Când muncești vin și lucrurile bune. Filosofia mea este una foarte clară: în viață trebuie să depinzi doar de tine, nu de alții! Așa am ieșit campion! În trei ani am adus o mentalitate în vestiar, o gândire pozitivă și-am ajuns la un nivel înalt. Trebuie să fim puternici și să nu ne mai plângem!"

 5. "Președintele care va conduce fotbalul românesc trebuie să fie conștient că îl așteaptă o muncă grea, titanică! Asta dacă vrea să muncească. Noi, de jos, am ajuns foarte jos! Mai puține terenuri, mai puține stadioane, mai puțini jucători. Totul e mai puțin în țara asta! Toată lumea se dezvoltă, numai noi ne reducem! Sunt lucrurile evidente. Când alții au dormit, eu am muncit! Și n-am primit un leu de la nimeni!"

6. "Eu sunt de părere că trebuie să avem arbitri din România și să îi formăm! Trebuie să avem încredere și să credem în cei pe care-i avem! Trebuie să le dăm posibilitatea să greșească pentru a deveni cei mai buni. Nu trebuie deloc să apelăm la cei de afară, trebuie ca arbitrii noștri să aibă șansa lor. Domnilor, trebuie să facem ceva să dezvoltăm fotbalul din România! Dar nouă ne este frică! Vă spun eu, ne este frică!"

7. "Am un mesaj foarte clar și vă spun că statul român are obligația să investească și să formeze sportivi care să lupte pentru România! Noi pentru asta muncim aici! Muncim să concurăm și să facem bine României. Lumea o să spună că ce contează ce zice subsemnatul... Din când în când, mai vine și el și vorbește. Statul are obligația să creeze următoarea generație a României"

8. "Șomeri? Ce sens are să comentez eu declarațiile alea...? Trebuie să fie mai mult respect pentru că trecutul poate să fie folosit ca un moment important pentru a crea un viitor frumos. Aici, la mine, la club, nu e nimic întâmplător! Totul s-a gândit, totul a fost planificat. Anii trec și eu mă duc spre bătrânețe, dar vreau să vin la stadion și să mă uit cum nu îmi mai dă Polonia 3-0"

9. "Gică Popescu trebuie să știe unde poate să muncească! Pentru că el, după atâta vreme, nu știe ce are voie să facă. Până să vrea ceva, trebuie să poată! Eu îl aștept oricând aici și-mi face plăcere să lucrăm împreună pentru că suntem puternici și buni. Și facem asta de 40 de ani. Nu mă duc la agricultură sau la energie. Mă duc cu el la sport! Știm ce înseamnă presiunea. El e mai dotat pe partea administrativă, eu rămân pe tehnic"

10. "Încă mai am mândrie de român, am orgoliu și m-am luptat pentru România. Chiar dacă mai spun ceva cu of sau cu patimă, eu o zic din suflet și-mi pare rău! Vreau să vină din nou vremea să ne batem cu cei de afară! Mergem înainte, dar timpul trece și pietrele rămân... Eu voi fi implicat așa cum trebuie și mă felicit că după ce m-am retras din fotbal am investit în copii! Le-am dat o șansă".

 

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  13 Martie 2018, 09:28

Asta e, unii au bani si-si permit *** de calitate, in timp ce eu fumez tot felul de mahoarce ieftine, de pe urma carora nu numai ca nu mai pot sa comit decaloage, dar ma si ustura cerul gurii de zici c-am mestecat urzici crude, adevarat va zic :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bodrin
bodrin  •  11 Martie 2018, 13:48

G.Hagi iar a uitat ca, daca tace, ii cresc actiunile...

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  11 Martie 2018, 12:20

Analiza prostului!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează