FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Decizia Stelei după ce Rădoi a fost suspendat de UEFA! Anunțul a fost făcut de Argăseală

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2015 16:42

Președintele Stelei, Valeriu Argăseală, anunță că va ataca decizia suspendării lui Mirel Rădoi dată de UEFA. Tehnicianul campioanei României a fost suspendat de Comisia de Disciplină a UEFA pentru că a stat pe bancă și a oferit indicații, deși nu are licență PRO. 

"Noi o sa facem solicitare pentru motivarea acelei hotărîri. Probabil că o să ne vină un răspuns într-o săptămînă. După care vom folosi cealaltă cale de atac pentru a putea să combatem motivele pentru care a fost suspendat.

Ieri am avut o discuție legată de întinderea acestei hotărîri și ni s-a spus că el doar în suprafața tehnică nu are acces.

Am discutat situația după Adunarea Generală și el este manager sportiv, director sportiv, este parte din regulamentul de organizare fotbalistică, este un membru al staff-ului și poate sta pe bancă. El nu poate da însă indicații", a comentat Argăseală conform Dolce. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
breitner
breitner  •  19 August 2015, 07:56

*** ciobanului ar trebui sa faca o conferinta de presa si sa "infiereze" hotararile UEFA total potrivnice campioanei! Poate sa-l aduca (ca sustinator sau "suspensor") pe iordanescu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  18 August 2015, 21:02
Postat de iobag pe 18 August 2015, 18:17

Pisi, nu esti cu nimic mai buna ca om daca ai o diploma cu care sa te angajezi la kaufland si pentru care ai ales sa pierzi 4 5 10 luni din viata tocind informatii inutile pe care nu le vei folosi prea des in viata.e plina romania de proaste care se mira ca au tocit constiincioase intre ce ani a domnit cantemir sau ce nume are nu stiu ce raulet din maramures si nu le angajeaza nimeni decat la ***

Pai bai romanake, daca nu-ti trebuie scoala, de ce nu te faci ba si tu antrenor? Pupa icoanele cu jiji si poate ajungi chiar la 5teaua.

babahuda
babahuda  •  18 August 2015, 19:38
Postat de us27mereusuperiori pe 18 August 2015, 19:17

Lasa ca voi ati avut un parastas *** si un banner agramat : "A-ţi aşteptat curieratu' pentru titlu' 24".

am asteptat sa ne iei de la jumate

Vezi toate comentariile (18)
Comentează