FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Decizie a steliştilor luată la ordinul lui Gigi Becali: "Asta mi-a spus în ultima zi a anului!"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 20:29

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a dezvăluit ce a vorbit cu Gigi Becali în ultima zi a anului la Penitenciarul Poarta Albă:

"Am avut o discuţie cu Gigi pe final de an, despre planurile şi obiectivele noastre din 2014. În primul rînd, noi nu vom mai vorbi sau nu vom mai reacţiona.

Îi vom lăsa pe restul să vorbească şi să se facă de rîs. Noi vrem doar să cîştigăm meciurile şi să nu mai vorbim. Ne interesează faptele, nu vorbele".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
ghandalf
ghandalf  •  07 Ianuarie 2014, 18:49

Of, eu intrasem aici ca să-i urez ”mulți ani” lui behăilă și să le urez chestii similare și la ăia din dosarul transferurilor... dar între timp am aflat ce și-a tras coana justiție română cu mucii în fasole : l-a scos pe Nicolaiciuc lacrimă de fată mare !!!

ghandalf
ghandalf  •  07 Ianuarie 2014, 18:22
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Shezărică, bă clonache retardat, Steaua vă ”iubește” pe voi ETERN ... în gură !!!

spin_in_coasta_prostilor
spin_in_coasta_prostilor  •  07 Ianuarie 2014, 18:20

club comunist, patronat de un infractor, manageriat de un poponaut coleric si antrenat de un manelist gelat sau gealat.....ce-si spun intre ei prea putin conteaza, nu mai aveau aservitii de la gsp ce sa scrie!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează