FOTBAL  »  Superliga  »  PLECĂRI

Decizie de ultim moment a unei echipe din Liga 1: 7 jucători sunt OUT » Unul dintre ei poate veni la Dinamo

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 17:57

Sepsi a anunțat că i-a prelungit contractul tehnicianului Eugen Neagoe, în ciuda faptului că acesta era dorit insistent de Astra Giurgiu.

După ce și-au confirmat antrenorul și pentru sezonul viitor, covăsnenii vor face remanieri și la nivelul lotului. Astfel, 6 jucători o vor părăsi pe Sepsi în această vară.

Marko Jovanovski, Albert Dalmau, Benjamin Kuku, Filipe Oliveira, Alex Gorrin,Nick Ross și Constantin Dima. Ultimul va reveni la Dinamo, în ciuda faptului că oficialii lui Sepsi declarau recent că l-au rezolvat pe fundașul de 18 ani și pentru sezonul viitor.

"Probabil vor mai fi plecări în zilele viitoare", a anunțat președintele lui Sepsi, care a spus și că macedoneanul Marko Simonovski, unul dintre remarcații acestui an, și-a prelungit contractul cu doi ani.

Vezi și: Anunț făcut în direct la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia: "În iunie începe construcția unui stadion nou, de 7.500 de locuri"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
redbuldog
redbuldog  •  06 Iunie 2018, 20:33

Dah,pai se prefigureaza noua linie de fund a nationalei Romaniei: Ciubotariu,Dima,Rici Grigore & A.Radu,binenteles ca. under 21,dar tot nationala se cheama..!

indolentu
indolentu  •  06 Iunie 2018, 20:18
Postat de conasu_boeru pe 06 Iunie 2018, 18:24

Da voi ..care aveți umilințe cu Sibiul, terminați ?

ia baga tu o traducere clara despre care voi vorbesti cu umilinta cu sibiu daca te referi la fece4consoane te inseli coconasule asa ca gaseste alta iecsplicatie

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Iunie 2018, 18:24
Postat de indolentu pe 06 Iunie 2018, 18:16

i auzi tihi ce parere a?isi nu uita ca n sezonu urmator nu mai ai parte de colentina si recas crezi ca terminati in fata lui sibiu si calarasi?aveti de lucru cu voluntariu si chiajna si daca vecinele bucurestiului va fac lanterna rosie scrie pe voi tihi

Da voi ..care aveți umilințe cu Sibiul, terminați ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează