FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu 2020! Decizie de ultimă oră luată de Dinamo » Anunțul a fost făcut în timpul conferinței de presă

Articol de - Publicat sambata, 18 august 2018 11:17

Florin Bratu, 38 de ani, și-a prelungit contractul cu Dinamo până în 2020. Anunțul a fost făcut azi, într-o conferință de presă la care au fost prezenți Florin Bratu și Ionel Dănciulescu, directorul general al "câinilor".

"Mă simt foarte bine și sunt onorat pentru ceea ce s-a întâmplat. Mulțumesc conducerii că îmi oferă continuitate și sperăm să îmbinăm tinerețea cu jucătorii cu experiență și să facem performanță împreună.

Nu știu neapărat dacă voi câștiga un titlu până în 2020 cu Dinamo, cred că cel mai important lucru este să crești niște jucători și după aceea cu multă muncă vin și rezultate", a declarat Florin Bratu, cel care a fost numit pe banca echipei roș-albe la finalul lunii februarie.

Poate lua Bratu titlul cu Dinamo în vreunul dintre cele două sezoane prevăzute în noul contract?

Da
Nu

bff5900d df49 4adf a7a6 fbaad3c27f2f

Ionel Dănciulescu a vorbit și el despre decizia clubului și l-a lăudat pe antrenorul dinamovist.

"Anunțul va bucura suporterii dinamoviști. Din acest moment, Florin Bratu va fi antrenorul echipei până în 2020. Este antrenorul ideal pentru Dinamo, face o muncă titanică. Suntem bucuroși și sperăm să îi facem un alt tricou, în iarnă, cu 2022. Am considerat că nu există un antrenor mai bun decât Florin. Dacă vrei să ai performanță trebuie să ai continuitate. Mă bucur că a mai semnat pe încă un an din vara anului viitor. Eu sper că am contract pe viață, Dinamo este casa mea", a declarat Ionel Dănciulescu.

  • Dinamo va juca duminică, de la ora 21:00, cu CFR Cluj. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
rurik11
rurik11  •  19 August 2018, 23:43

Poate bratu sa faca ceru roz? ...cam aceleasi sanse le are si sa castige campionatul cu rinamo hateresti.

vasy86le
vasy86le  •  18 August 2018, 20:20

Bratu trebuie sa promoveze cat mai multi tineri de la grupele de juniori etc, el cu tineri poate face performanta, stilul lui e pe placul tinerilor.

897489726975561
Balaban Costel  •  18 August 2018, 19:37

Doua *** de antrenori Bratu si Dica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează